(VIDEO) Luna poručila Slobi: JA SAM TI BILA SAMO GREŠKA, VRATI SE ŽENI!

Autor:

Zadruga

15.05.2018

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović i Kritina Kija Kockar sinoć su van "Zadruge" proslavili svoju prvu godišnjicu braka, što je jako loše podnela njegova devojka Luna Đogani!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Dok su Sloba i Kija noć provodili zajedno uživajući u romantičnoj večeri, Luna je spavala u pabu, a gotovo sve vreme preko lica je imala peškir. Kada su se danas popodne Radanović i Kockareva vratili u "Zadrugu" iz hotela, Sloba je odmah otišao u spavaću sobu.

Tamo je mislio da će zateći svoju devojku Lunu Đogani, međutim ona je bila u pabu, zbog čega se pevač uputio u ovaj deo "Zadruge". Tamo je samo na kratko razmenio nekoliko rečenica sa Đoganijevom koju je molio da se vrati u spavaću sobu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Sloba Radanović

Kada je video da to ne želi, Sloba je izašao iz paba i otišao u kupatilo. Posle nekoliko minuta, Slobodan je ponovo otišao kod Lune, koja nije bila raspoložena za priču sa njim.

- Srećo, hoćeš da uđeš unutra? - pitao je Sloba Lunu.

- Neću! - tiho je rekla blogerka.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Sloba Radanović

- Što? Ti ćeš da budeš? Zašto? - govorio je Radanović.

- Ne želim da budem unutra! - jasna je bila Đoganijeva.

- Dobro! Lepo! Nepotrebno! - bila je Slobina izjava.

Nakon ovoga Radanović je ponovo izašao iz paba i uputio se spavaću sobu, gde se u garderoberu presvukao, posle čega se ponovo vratio u pab i nastavio da razgovara sa devojkom koja je počela da plače.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Sloba Radanović

- Nikada se u životu nisam osećala ovako i to sve zbog tebe! Zbog tebe, ti si kriv! Ispoštovao si svoju ženu. Treba da budeš sa njom! Treba! Ja sam bila slučajnost i greška! Više me ništa ne interesuje. Na delima si pokazao sve što je trebalo. Ja kada nekoga volim, ja ne mogu da ga povredim. Ja da patim zbog tvoje krivice... ono što ja osećam ovde (spustila ruku na grudi) ti ne želiš da znaš kako izgleda. To što si meni uradio, to nema cenu. Ne zanima me! - govorila je Luna Slobi kroz suze.

- Ja sam mislio na tebe sve vreme. Hteo sam ovo samo da ispoštujem i ništa više. Mene drugo ne zanima. Ona spavala u spavaćoj, ja u dnevnoj sobi. Imali smo večeru, igrali igru istine u toku koje smo se posvađali - pravdao se Sloba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading