(VIDEO) Veliki šef OŠTRO KAZNIO OVA TRI ZADRUGARA!

Autor: pink.rs

Zadruga

15.05.2018

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas su zadrugari išli u kupovinu kako sebi i svojim cimerima obezbedili stvari koje su im potrebne za narednih sedam dana. Da je došlo vreme za odlazak u market, Veliki šef obavestio je zadrugare kroz pismo koje je stiglo, ali pre toga ukućani su čuli i ko je kažnjen zbog kršenja pravila.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zadrugari

- Zadrugari, doneli smo odluku da zbog kršenja pravila i spavanja preko dana nedeljnim honorarom budu kažnjeni Miki, Nadežda i Luna - pisalo je između ostalog u pismu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki Đuričić i Nadežda Biljić

U toku ovog čitanja pisma Nadežda Biljić i Miki Đuričić vreme su provodili i dalje u krevetu u sobi za rehabiltiaciju gde skoro svako jutro imaju vrele intimne akcije, a Luna Đoganiustala je iz kreveta koji se nalazi u pabu. Đoganijeva je noć provela u ovom delu "Zadruge" jer ju je pogodilo što je njen dečko Slobodan Radanović išao u hotel da sa suprugom Kristinom Kockar proslavi godišnjicu braka.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Plavi

15.05.2018 19:35

Odobravam kazne prema Pravilima. Ne odobravam: nema nagrada za rad.

Luki

16.05.2018 09:20

I danas ce spavati po ceo dan. Ne poštuju nikoga.