LOMILA I LUPALA PO ZADRUZI, a evo šta danas radi Luna!

Autor:

Zadruga

16.05.2018

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani noćas je imala nervni slom tokom kog je lomila sve po pabu u rijalitiju "Zadruga", a potom verbalno i fizički napala svog bivšeg dečka Slobu Radanovića.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna se danas jada Miljani Kulić

Nakon svega toga, Luna je danas sela i razgovara sa cimerima o svemu što je sinoć uradila, ali se činilo da se nije pokajala. Blogerka je i danas kivna na Slobu, te je učesnicima govorila kako je svesna da ju je pevač izigrao, dok su se Zorica Marković i Miljana Kulić složile:

- Ono što je uradio njoj, to je sada uradio i tebi - konstatovala je pevačica.

- Kad je nju mogao da s*ebe, što ne bi mogao mene. Stvarno mislim da mi je uništio sve. I posle svega toga, on meni kaže da je završio sa mnom. Posle svega što je uradio, i meni i njoj - žalila se Luna Zorici i Miljani.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Teši je i Bane Čolak...

U jednom trenutku Luni je prišao Bane Čolak koji ju je zagrlio, a Luna se setila svoje majke kao i šta će se desiti kada bude izašla:

- Anabela bi me sad ubila. Kad izađem napolje, ima takvu lekciju da mi održi. Pakao je zbog mene preživela. Mama je sinoć bila ponosna na mene, samo mi je zbog toga krivo. Mnogo mi je bilo lepo, i onda sam, budala, prišla njemu. On je mene kao čovek razočarao. Najviše bi voleo da bude sa obe, da budemo svi troje zajedno - objašnjavala je luna.

I dok je Đoganijeva pričala da je Sloba uništio devet meseci njihove ljubavi koju su doživeli u "Zadruzi", Zorica ju je podsetila da je isto tkao "pustio niz vodu" i pet godina koje je imao s Kijom.

Luna je sinoć, potpuno očajna, bacala i lomila sve po pabu, a u jednom trenutku je i udarala Slobu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dragana Kastić

16.05.2018 17:16

Luna ovaj rijaliti nijebio za tebe.Suviše si bila prezaštićeo dete. kad izadješ treba t idobar psiholog. Činjenica je da te Sloba iskreno voli, ali tvoje ponašanjen nije jOK.TI treba da budeš dama.Dečko je u pravu kadakaže da za tebenije alkohol.Činjenica je da si ljuboorna, povredjena, ali on takve reči nikako ne zaslužuje. Vaš sam fan, ali moraš da se koriguješ... Vodimo vas do pobede...

Nevena

16.05.2018 18:46

@Dragana Kastić - Vodite ih u ponor ako ih podrzavate. Svaler uvek ostaje svaler jer je tudje sladje.

Mika

16.05.2018 18:50

Sloba voli obe jer je tip Sultana sa vise zena. Zene da rade a on da uziva na meke duseke.