Ovako Gagi opravdava ćerkino ponašanje!

Autor: pink.rs

Zadruga

16.05.2018

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Lune Đogani, Gagi Đogani, u potpunosti podržava svoju ćerku u rijalitiju "Zadruga", pa čak i vezu svoje mezimice sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem!

 

 

Budući da se finale najgledanijeg rijalitija bliži, Gagi ne može da dočeka da posle devet meseci ponovo ugleda svoju mezimicu.

- Samo ću je zagrliti i možda ću pustiti suzu od radosti - rekao je Gagi za Pink.rs, koji se osvrnuo na ćerkin odnos sa Slobom Radanovićem, koji je znatno zahladneo nakon što je pevač sa suprugom Kristinom Kockar proslavio godišnjicu braka u hotelu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

- Ne mogu da gledam Lunu tako utučenu i ubijenu… Ne sumnjam ni u jednom momentu da Sloba voli Lunu. Ona je prespavala dan zato što je ljuta zbog svega - objasnio je sinoć Gagi koji, dok je razgovarao sa novinarima, nije ni slutio da će iste noći njegova mezimica doživeti novi emotivni slom, zbog kojeg se satima gušila u suzama i za svoje loše stanje krivila Slobu.

Budući da je Luna tokom svog učešća u "Zadruzi" u više navrata otkrivala razne pikanterije vezane za članove svoje porodice, Gagi će od nje zatražiti da određene stvari demantuje.

 

 

- Moraće da demantuje neke stvari, to je prvo što ću joj reći... Ipak je to zatvoreni prostor dole…. I ja razumem nju, a razumem i Slobu, kao da su opijeni unutra. Oni više ne znaju šta rade definitivno, a ne znaju ni šta pričaju - kaže Gagi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nevena

16.05.2018 18:47

Nema opravdanja za Lunino svalerisanje. Niste je dobro vaspitali.

Odgovori 14 1
Nidza

16.05.2018 18:56

Luna je sve istinu kazala. I za drogu i za sve.

Odgovori 13 2