(VIDEO) Dok Luna BLATI Slobu, Kija SE BRINE O NJEMU!

Autor:

Zadruga

16.05.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon svađe sa devojkom Lunom Đogani, Slobodanu Radanoviću se slošilo, te nije u mogućnosti da izađe iz kreveta!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Podsetimo, Luna je doživela nervni slom nakon što je njen nekadašnji ljubavnik obeležio godišnjicu crkvenog braka sa suprugom Kijom Kockar u hotelskoj sobi, gde su i prenoćili, a na sve to je produkcija u "Zadrugu" poslala intervju koji su supružnici dali za jedan nedeljnik.

Nakon toga Đoganijeva je demolirala pab, a u jeku svađe sa Radanovićem, pevač je udarao pesnicom u zidnu sliku i probušio je na nekoliko mesta.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

Luna je potom optužila pred drugim zadrugarima Slobu da se "folira" i da glumi da mu je loše samo kako bi otišao u bolnicu, a za to vreme je Kockareva radila ono za šta je dosad bila zadužena ljubavnica.

Ona je, narodski rečeno, "tetošila" Slobu, nudila mu hranu i sve drugo što joj je palo na pamet da bi moglo da mu pomogne, a na sve to mu je tepala ne bi li ga nasmejala.

 

Bući, bućii ??? @kijakockar_jedinipraviprofil

A post shared by Kristina Kockar - KIJA ® (@kija.kockar.rules) on May 16, 2018 at 8:54am PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojislav

17.05.2018 20:26

Javne licnosti ne smeju da imaju ni najmanju mrlju u proslosti, ili da se za nju ne zna. Ovde se Sloba potpuno otvorio i upropastio karijeru. Jos ga Luna dalje upropascava. Nikad od njega pevaca na estradi.