KIJA POBESNELA PA GAĐALA SLOBU, doktor ušao u ZADRUGU!

Autor:

Zadruga

17.05.2018

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pitanje da li će sada uzeti Slobino prezime, Kija Kockar je počela da odgovara na pitanje izjavivši da do toga neće doći, a onda je dodatno pitanje dovelo do ogromne svađe. Pre toga Kiji su merili pritisak jer se potresla dok je Luna odgovarala na pitanja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Puk'o joj film... Kija Kockar

Pitanje gledalaca koje je iznerviralo sve je da li je došlo do poljupca između Kije i Slobe dok su bili u hotelu na proslavi godišnjice braka. 

I dok je Sloba jasno rekao da nije bilo poljupca, Kija je kazala da neće da odgovori na to pitanje što je njihove cimere izrevoltiralo. Svi su počeli da dobacuju da su bračni par Radanović odlični glumci.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna raskinula sa Slobom, pa ga branila... Kija poludela

- 'Ajde reci! Šta se smeješ, stoko, reci! Šta ti mene štitiš? Pa, ja tebe štitim! Koji si ti jad! Hoću da vidim kolika si pi*kica i koliko ćeš da praviš budalu od mene i od nje (Lune) - govorila je Kija Slobi, a onda ga gađala papirima. A u jedom trenutku ga je gađala i flašom. 

- Pa, šta da ispričam? Ma, boli me k*rac za tebe posle svega, ovo je bolest! - rekao je Sloba.

S obzirom na to da je Kija pokušavala da natera Slobodana da prepriča jedan njihov razgovor, a Radanović se navodno nije sećao, njihova svađa se otegla do u nedogled. A onda je Luna kazala da Kija kaže to što želi:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Gađala ga svim i svačim... Kija i Sloba tokom svađe

- Neka ti on kaže, on ti je dečko, neću ja da govorim! - rekla je Kija Luni, a zatim je nastavila da priča Slobi: Jadna i ona pored tebe, šta si sve ispričao o njoj. Ti si najveći ološ! Što ne kažeš o čemu smo pričali? Koliko si jadan! Ljubavi moja jedina, kako si ti meni rekao kada si otišao:"Neću ja ništa reći". Jao, Bobo, koliko si jadan! Niko ne zna za ono što smo pričali, baš da se ne bi raširilo. Ja znam šta ćeš posle kraja da radiš, ja znam tvoj plan! Ja znam šta si mi rekao u vezi toga. Slobodane, koja ti je omiljena cifra? Taj razgovor je trajao deset minuta. Ja hoću da čujem šta ćeš da izmisliš, jao, folirantu - govorila je Kija.

- Ja budala se uplela u ovu bolest, samo neka mi se sklone iz života oboje. Ništa mi ne treba, to što sam ja sa njim dobra ne znači da ću biti sa njim. Ja neću igrati ove igrice - bio je Lunin komentar.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Došlo i do fizičkog okršaja...Kija i Sloba

U jednom trenutku Sloba je prebacio Kiji to što mu je upropastila vezu s Lunom:

- Ti si svoj cilj ispunila, da nas rastaviš!

Na to mu je Kija odgovorila da to nije želela:

- To nije moj cilj! Hoćeš da prebaciš svoju krivicu na mene? Ja sam fina prema tebi jer te volim, treba da crkneš kad si ološ, lažov, folirant jedan teški!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading