Sloba priznao Luni šta se desilo IZMEĐU KIJE I NJEGA, pa je molio da se POMIRE!

Autor:

Zadruga

18.05.2018

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konstantne svađe između Lune Đogani i Sloba Radanović sinoć su mogle biti izglađene kada je pevač svojoj bivšoj devojci ispričao šta se desilo između Kije Kockar i njega od kada je stjuardesa doživela nervni slom i od kada joj je umro otac, a pre toga joj se izvinjavao za sve i molio je da se pomire:

RepublikaFoto: dailymotion.com
Priznao joj da je voli... Luna i Sloba

- Ja samo s tobom želim da budem. Ti si se promenila, ti nisi ista osoba, otkako si pričala sa njom. Tolerisao sam ti velike gluposti - govorio je Sloba, a potom je ubeđivao Lunu da se pomire.

- Samo želim da budem s tobom. Jel ti misliš da je ovo gluma, da sam osam meseci glumio. Celi dan ležim u krevetu i razmišljam o tebi - pričao je Sloba.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Ponovo se svađali... Sloba Radanović

Ipak, Luna nije mogla da oprosti i o njihovoj vezi govorila u prošlom vremenu:

- Sve si mi oduzeo. Ne želim da napolju preživaljvam napolju pakao koji sam ovde proživljavala. Želim da ti verujem - rekla mu je Đoganijeva. 

Foto: dailymotion.com
Đoganijeva ponovo plakala... Luna i Sloba

Sloba je svojoj bivšoj devojci zamerao druženje s ljudima koji su je vređali:

- Ljudi koji ti govore da si k.rva i drolja ti menjaju mišljenje - ukorio ju je Sloba.

Na kraju Luna je priznala da ništa ne veruje Kristini:

- Verujem tebi, njoj ništa ne verujem - ubeđivala je samu sebe Luna. 

RepublikaFoto: dailymotion.com
Sve je pokušao... Luna i Sloba

- Ja nemam cifru, nemam ništa, to svi znate. Zato ona lupa gluposti. Ona je ta što sama sebi skaće u stomak. Ja se za pare ne prodajem, pre ću ruku do ramena da osećam. Pre ću da prosim, nego da se prodajem. Zato je bolje da ćutim - pravdao se Radanović koji je prvi put ispričao šta se desilo između Kije i njega kada je doživela nervni slom.

- Ulazim, ona u nervnom slomu, plače... Grčlim je, ljubim u obraz, kažem joj biće sve ok. Ona priča kako se kaje što taman pomirila sa ćaletom. Ja joj kažem nemoj tako, možda je Bog čekao da se pomirite da bi ga uzeo. U jednom trenutku me je zagrlila i pitala da li me voliš. Šta da joj kažem u tom trenutku. Stisnem je, zagrlim, nisam joj rekao da je volim. Rekao sam joj znaš da nikad nisam ni prestao da je volim kao osobu. Šta sam mogao u tom trenutku da kažem?! Mrzim te?! - pitao je Radanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mirko Stepčić

18.05.2018 17:44

činjeica jedaSloba voliLunu. Iskreno bez rezervi i interesa. On jevrhmladić.ona ima ist emocij.Njihova ljubav je toliko jaka, bezobzira koliko se sadjali, oni ostaju zauvek zajeno.Njihova ljubav je jaka. podmeću i jZadrugari jrazneroce, inrige ikojima se igraju dabi rasturili njihovu vezu. medjutim, bez obzira na se oni ostaju zajedno.uverićet se....