KIJA ODLUČILA: Nikada neću dati RAZVOD SLOBODANU!

Autor:

Zadruga

18.05.2018

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je Sloba Radanović sinoć obećavao Luni Đogani da će se odmah po izlasku iz "Zadruge" razvesti od Kije Kockar, to se izgleda neće dogoditi tako lako.

Foto: dailymotion.com
Provocirala ga pa priznala... Kija, Sloba, Milan, Bora i Lepi Mića

Kija je sinoć pred novinarom Milanom Miloševićem, Lepim Mićom i Borom Santanom objavila da se nikada neće razvesti od Slobe.

- Kada izađemo ti ćeš biti slobodan, tvoja karijera će da krene jer si postao poznat. Ko da je bitno ko je bio sa tobom na početku - provocirala je Kija.

RepublikaFoto: dailymotion.com
A Sloba taman ubedio Lunu da će se razvesti od Kije...

- Šta hoćeš?! Da ti dignem spomenik. Neću više da budem na snimcima. Odjebite od mene, neću više da pričam, neću da budem na snimcima - bio je besan Sloba.

- Šta tripuješ? Voliš da pišaš po našem braku, da se možda ne bih srećno udala posle tebe. Kad izađe napolje, biće bitan. Ne diram te, možeš da dobiješ samo k.rac. Nikada se neću razvesti od tebe, svaka koja bude s tobom ima da ti bude ljubavnica - besnela je Kristina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading