(VIDEO) LEPI MIĆA OVO ZAMERIO KIJI!

Autor: pink.rs

Zadruga

19.05.2018

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića je jedan od retkih zadrugara koji je bio uz Kristinu Kiju Kockar kada je preživljavala najteže trenutke u Zadruzi. Ipak, od danas su njihovi odnosi zahladneli.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Lepi Mića

U sinoćnoj Igri istine, Teodora Džehverović je želela da sazna zbog čega Kija i Mića više ne razgovaraju i šta se to desilo među njima.

- Da, on je meni rekao "Ne obraćaj mi se više u životu, klošarko". Ja ne znam o čemu se radi, neće da mi kaže. Pretpostavljam da je to zato što sam bila sa Milanom. Nas dvoje smo bili u Rajskom vrtu, Drvo mi je reklo da neko prisluškuje. Ja sam rekla Mići da izađe napolju jer je Drvo tražilo da zatvorimo vrata. Onda je on meni rekao za Milana "Da li ti je on veći prijatelj". To je to, mislim da će on bolje da objasni. Ja sam mu više puta prišla i pitala ga o čemu se radi, ali on nije hteo da mi kaže - rekla je Kockareva.

Kako pravila ove igre nalažu, Kristina je dobila pravo da sledeća postavi pitanje, a ona je upravo želela da čuje Mićino objašnjenje situacije u kojoj se trenutno nalaze.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

- Provodiš mnogo vremena sa ljudima koji su pi*ali po tebi a kada te ja pozovem, nemaš vremena, žuriš. Izvini, od danas ne želim takve ljude za prijatelje. Meni ne trebaju takvi prijatelji. Ok, ljudi koji su govorili da ti je duša crna ti sada više prijaju nego ja - rekao je Mića.

Ono što pevač, ali ni ostali zadrugari ne znaju, jeste da Milan Milošević i Kockareva imaju tajni zadatak, koji su dobili baš danas, kada se Mića naljutio. Njihov tajni zadatak je da prošire lažnu informaciju kako će Zadruga trajati još neko vreme i da se neće završiti 31. maja kako je planirano.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimcima koji slede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kaca

19.05.2018 12:08

Mica se sad pred kraj uspanicio.Sad mu treba Kija.Umeo je on Kiju da vredja i vice na nju.Nije za dzabe i njena majka savetovala joj da se skloni i od njega.Covek je neiskren jer ako je od srca nekome nesto ucinio nema razlog da toj osobi zamera na tome sa kim ce ona da se druzi.