(VIDEO) Luna: JA SAM SA MOJIM OŽENJENIM ČOVEKOM HTELA DA OSTANEM CEO ŽIVOT!

Autor: pink.rs

Zadruga

19.05.2018

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani juče je bila gostovala u novom vanrednom izdanju emisije "Radija Amnezija" koju vode Milan Milošević, Bora Santana i Bane Čolak. Blogerka je u jednom trenutku pričala o svom dečku Slobodanu Radanoviću i njegovoj ženi Kristini Kockar.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

- Nikada mi ništa nije loše rekao za Kristinu. Pričao mi je njihove lepe trenutke, prve tri godine im je bilo prelepo. Poslenje dve godine, kada se ona preselila, nije bilo isto. Pričao mi je da su se odvojili te dve godine, da su se emocije izgubile, da je ljubav prerasla u nešto drugo, da to nije bila ljubav muškarca i žene - govorila je Luna.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

Blogerka je u nastavku rekla da je digla ruke od ljubavne veze sa Radanovićem i da mu želi sreću bilo koju od njih dve da odabere. Luna je istakla i da i dalje o Slobi ima lepo mišljenje, odnosno da je on kvalitetan i dobar čovek.

- Devojke napolju hodaju sa oženjenim muškarcima, a ovde je to javno. Ja sam želela da ostanem sa tim oženjenim muškarcem ceo život i da on postane moj oženjeni muškarac! - pričala je Đoganijeva.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Sloba Radanović

Nakon Luninog gostovanja voditelji "Radija Amnezija" Bora, Milan i Bane, pustili su pesmu Aleksandre Prijović - Totalna anestezija. Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading