(FOTO) LUNA NAPISALA LJUBAVNO PISMO U STIHOVIMA: Sloba će da odlepi!

Autor: pink.rs

Zadruga

19.05.2018

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnosi u "Zadruzi" u poslednjih nekoliko dana potpuno su se poremetili, naročito kada je ljubavni trougao Kristina Kockar - Slobodan Radanović - Luna Đogani u pitanju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Evo šta je sada uradila najpopularnija učesnica Zadruge

Turbulencije su počele kada je Kiji preminuo otac Miloš, nakon čega je pevač sve vreme bio uz svoju suprugu, što je dovelo do krize u njegovoj vezi sa blogerkom.

Njih dvoje su u nekoliko navrata i raskidali, a sada su odlučili da napolju odluče da li će svoju vezu nastaviti.

Luna se zbog svega povukla u sebe i zauzela mesto u pabu na trosedu na kojem je Kija spavala prethodnih dana, a u jednom trenutku emocije su je ubuzele, pa ih je prenela na papir.

Ona je tamo ispisala svoje ime i stihove posvećene Radanoviću, u kog se zaljubila u najgledanijem rijalitiju u regionu.

Foto: TV Pink/printscreen
Ljubavno pismo

- Say something, I giving up on you - piše na jednom delu iscrtanog papira, što u prevodu znači "reci nešto, odustajem od tebe".

U drugom delu ispisani su stihovi na sprskom koji oslikavaju trenutno stanje u njihovoj vezi i dočaravaju kako se Luna trenutno oseća.

- I brojim dane, a dani kao godine bez tebe svaki mi je isti, zovem, zagrli me, vodi me, al' ti kraj mene nisi - napisala je blogerka.

Sloba još nije video ono što je ona napisala, a sigurno je da mu neće biti prijatno kada ovo dođe do njega i kada bude video da Luna, kako se da zaključiti prema stihovima, planira da odustane od njihove veze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading