SLOBA SE POVERIO MILANU i otkrio zbog čega više neće biti S LUNOM!

Autor:

Zadruga

21.05.2018

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Sloba Radanovoć definitivno su raskinuli, a iako su prošle nedelje pokušali da se pomire kada je pevač prišao blogerki, do toga nije došlo. Međutim, najnovija infotmacija koju je izneo novinar "Srpskog Telegrafa", Milan Milošević je da do njihovog pomirenja neće ni doći.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Otkrio tajnu tokom ćaskanja... Milan i Ognjen

Kako je Milan rekao Ognjenu Amidžiću u intervjuu, Sloba mu je otkrio tajnu zbog koje više nikada neće biti s Lunom.

- Čisto sumnjam da će doći do pomirenja između Slobe i Lune. On želi da zadrži prijateljski odnos sa njom, a Kija je ta koja posmatra sve iz prikrajka i kupi poene. Svega je bilo ovde, najviše komplikacija je danas izazvala Mina. Svojim pitanjima je sve poremetila Đeksonu i Andrijani. Nikad se ne zna, ovde se ništa ne zna, tako da, ne bi me čudilo ni da je istina da su on i Mina imali nešto, zaista - govorio je Milan.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ništa od pomirenja... Luna i Sloba

Milošević je, potom, otkrio i da je Kija počela da gubi živce, a to je primetio kada je Kockarova počela da vređa Lunu.

- Kija je počela da vređa Lunu, a nikad to pre nije radila. Rekla joj je da ona ima veće grudi od njenih. Mislim da njih dve treba da spojimo u izolaciji, biće tu priča sigurno. Mi se moramo izjasniti za koga smo, a daćemo i signal ljudima napolju šta je to ono što mi vidimo, a oni ne vide.

A onda je usledio šok kad aje Milan prepričao šta mu Sloba kazao u povrenju:

- Situacija između Slobe i Lune će biti katastrofalna. Sloba mi je rekao da joj nikad neće reći ono što bi ona volela da čuje i da će joj sve to samo sasuti u lice, e sad, šta se tu dešava ja ne znam. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Simona jovanović

26.05.2018 04:05

Luna je jako pvredjena i mislim da mu nikada neće oprostiti neke stvari iz prethodnog periodo.U pravu je. Čovek mora da ima stav i da zna šta želi u životu, a ne da balansira. Luna je jiskrena,otvorena,naivna, ali mora ostati dosledna sebe, kada ga je ostavila, cdda se ne okreće unazad.