Jedva su pročitali Duškovo pismo: EVO ko je novi vođa!

Autor:

Zadruga

21.05.2018

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Radonjić sinoć je napustio najgledaniji rijaliti program "Zadruga", a nakon što se pozdravio sa ukućanima i svojoj ćerkom Andrijanom Radonjić, Duško se uputio u studio gde je napisao i pismo koje su jutros ukućani pročitali.

Foto: printscreen/TVPink
Duško Radonjić

Naime, Radonjić je napisao koga postavlja za novog vođu, međutim njegov rukopis zadrugari su jedva pročitali. Prvi se pisma dohvatio Lepi Mića, ali kada je video da ništa ne može da razume, pozvao je Andrijanu da mu pomogne.

- Kada si se rodila, deda Milisav reče da je... - pokušao je da pročita Lepi Mića pismo.

Foto: printscreen/TvPink
Andrijana Radonjić

- Tata, ja ne mogu da pročitam ovo! - rekla je Andrijana, a onda je nastavila sa čitanjem: "... novi vođa da budeš ti! Voli te tata ponosni!" - pročitala je pevačica.

Andrijana je zatim rekla kako će u toku dana pokušati da dešifruje pismo koje je njen otac napisao, a onda je izjavila i da je molila oca da je ne stavlja na poziciju novog vođe. Po završetku sastanka, ukućani su se okupili kako bi svi zajedno pokušali da pročitaju ono što je Duško napisao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading