MILJANA SKLOPILA KOCKICE: Sve je namešteno, Luna i Sloba se znaju DVE GODINE!

Autor:

Zadruga

21.05.2018

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda Miljana Kulić jedna je od najvećih provokatora u "Zadruzi", a najčešće i ona koje sve prva primeti. Ovoga puta, Miljana je voditelju Ognjenu Amidžiću u intervjuu otkrila svoje sumnje vezane za ljubavni trougao Luna Đogani, Kija Kockar i Sloba Radanović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Da li je sve nameštaljka...? Luna i Sloba

- S obzirom na to da se rijaliti produžava, biće mi teško da ne komentarišem. Crna trojkica kad izađe, videćemo. Danas sam došla do jedne teorije. Da li se sećaš da se Sloba i Luna znaju već dve godine i od tad joj se on svideo.  Posle toga se namestilo da su se na pregledu sreli. On je njoj tad sigurno predložio Kiji da se sve ovo desi, jer mu treba popularnost. Posle toga da uđe ona i bude prevarena žena. Ja ne podržavam Lunu i imam isto mišljenje, pogrešila je, dozvolla je da bude druga. Mislim da je ovo dogovor, kako sad pred kraj oni raskinu i da ona pati? Kako da na zadrugoviziji budu onakvi? Postoji verovatnoća da je to stvarno bio dogovor. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miljanina teorija... Kulićeva sve ispričala Amidžiću

Kulićeva je iznela svoja zapažanja, a potom otkrila šta se još dešavalo između Kije i Slobe:

-  Meni su oni dragi, svo troje, nisu loši ljudi. Kija je opasan manipulator. U dvorištu pre neki dan kaže ona: ,,Da li znaš šta se desilo kada mi je tata umro? Reci mi šta si mi rekao". Prvo plače, pa ga gađa. Ja kao posmatrač mogu da vidim da ona glumi. Činjenica je da je ostavljena, ponižena, prevarena. Ja bih navijala za ženu kojoj se dogodilo sve najgore, bila bi moj favorit. Ovo je medijski propraćeno i ljudima je zanimljivo da gledaju - prepičala je Kulićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Katarina

22.05.2018 06:22

Upoznali se pre 2 godine na svadbi Mirka Gavrica, koji sad upravlja Zadrugom. Od tada su verovatno u vezi.