Sava otkrio: EVO ŠTA JE UBILO U POJAM TEODORINOG OCA!

Autor: pink.rs

Zadruga

22.05.2018

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari su u proteklih nekoliko dana imali mnogo posetilaca u Beloj kući, a to su stranci koji su bili na zadatku da borave u Zadruzi kako bi iskušali zadrugare koji su imali zadatak da ignorišu sve čudne situacije.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sava Džehverović

Međutim, osim nepoznatih ljudi koji su na razne načine pokušavali da navedu ukućane da padnu zadatak, Veliki šef došao je na ideju da u Belu kuću uđe niko drugi nego rođeni brat Teodore Džehverović - Sava.

Naime, njihova zamisao bila je da Sava Džehverović samo prođe kroz kuću, ali Teodora nije mogla da se uzdrži, a da svom najmilijem ne skoči u zagrljaj nakon devet meseci razdvojenosti. Kada je njen brat otišao posle samo nekoliko trenutaka, ona i njena majka Gordana Džehverović gušile su se u suzama, a taj emotivni susret je sasvim sigurno dirnuo sve one koji su imali priliku da na malim ekranima isprate taj prizor.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Teodora, Gordana i Sava Džehverović!

Evidentno je da ni Savi nije bilo sasvim svejedno, ali se ipak potrudio da ispoštuje dogovor. Kontaktirali smo ga ovim povodom, a on je za portal pink.rs otkrio kakav je bio njegov utisak kada je ušao u Belu kuću.

Prvi utisak je bio, mislim... neverovatan! Srce je htelo da iskoči iz grudi, bilo mi je bitno da vidim sestru posle osam meseci, svi znaju koliko smo ona i ja vezani. To mi je bilo najbitnije, bez reči sam ostao, a to je bio šok i za mene isto kao što je i za njih - pričao je Sava.

U njihovoj porodici su njih troje medijski i te kako bili propraćeni, a i neki detalji iz njihovog privatnog života bili su plasirani u javnosti, a samo se njihov otac i Gocin suprug nijednom nije oglašavao, pa je sve zanimalo kako se on oseća posle zvaničnog produžetka najpopularnijeg rijalitija.

- Otac se razočarao zato što se Zadruga produžava do 20. juna. Razočaran je što neće videti ćerku još mesec dana, to ga je ubilo u pojam, ali ja mu kažem !ako su već ostale ovoliko, izdržaćemo još mesec dana! - rekao je  Teodorin brat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading