Mama Miljane Kulić: Anu Korać majka tera na prostituciju!

Autor:

Zadruga

22.05.2018

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić važi za osobu bez dlake na jeziku, te je više puta bila na meti osuda zbog oštrih komentara o zadrugarima.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marija Kulić

Ipak, Mariju to nije sprečilo da iskreno i direktno prokomentariše starletu Anu Korać, za koju misli da je prostitutka. Kako je Kulićeva navela, Anu je majka pogrešno usmerila i čak je i savetuje da se bavi najstarijim zanatom.

 Marija: Šta je ona ako joj je zadatak da privuče muške poglede i pobude nego prostitutka. Majka je podržava

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ana Korać

- Ani Korać je majka poslala 19 kupaćih kostima, šta to znači?! Majka joj je tačno poslala da ima do kraja da bude samo u tome. Usmerila je da se time bavi, šta je ona ako joj je zadatak da privuče muške poglede i pobude nego prostitutka, znači da to naplaćuje. Majka je podržava da se bavi time čime se bavi. Gornji deo joj prekriva samo bradavice, gole su joj grudi. Šta to znači, objasnite mi. Vulgarno da nema dalje - rekla je Marija, koja tvrdi da ćerki to nikada nije dozvoljavala.

- Moja Miljana vrlo dobro zna da je ja kritikujem i kada šorts kratak obuče, ne priliči joj, trudna je žena. Ona sada zbog stomaka nema ni kuk ni struk, tako da joj i ne stoji. Moj muž ćerkama ne da ni tesne farmerice da nose, kaže im: "Bolje da ste gole izašle, sve vam se vidi", a kamoli takve kupaće kostime - zaključila je Kulićka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marinela

22.05.2018 16:54

Tako je gospođo Marija, svaka Vam je na mjestu.

Odgovori 5 10
Zoran

23.05.2018 19:17

Kako bi mama Marija reagovala ako bi neko to kazao za njenu cerku Miljanu? Ne sme se niko lazno optuzivati ako nemate dokaze.