Nadica Zeljković: Sloba je ubica mog deteta, iščupao joj je srce!

Autor: Z. S. Radulović

Zadruga

22.05.2018

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Kristine Kije Kockar Nadica Zeljković ogorčena je na ponašanje zeta Slobodana Radanovića u rijalitiju "Zadruga", koji je, prema njenim tvrdnjama, emotivno ubio njeno dete. Kristinina mama ističe da jedva čeka da joj ćerka izađe iz rijalitija kako bi je psihički oporavila.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadica Zeljković

- Slobodan je ubica mog deteta, iščupao joj je srce. Kristina je tamo pokazala da ga voli, da je spremna da mu oprosti, ona je samo želela da on to javno prizna za šta nije imao petlju. U njoj se bore emocionalno i racionalno, a u njemu je borba dobrog i lošeg. On po svaku cenu želi da ispada dobar, a svestan je da radi loše stvari - ogorčeno za Rijaliti govori Nada Zeljković i tvrdi da je svedočila Slobodanovim izlivima emocija prema Kristini kada su oboje napustili "Zadrugu" zbog smrti njenog oca.

- Slobodan je imao izlive emocija kada su napustili rijaliti i to je Kristina samo želela da on javno prizna i kaže sve što je pred nama koji smo bili tu - otkriva Kijina mama, koja smatra da Slobodanu treba stručna pomoć.

Nadica: Njemu treba psihijatar, neko da ga pregleda i pomogne mu da nađe sebe jer laže samog sebe

- Njemu treba psihijatar, neko da ga pregleda i pomogne mu da nađe sebe. On laže samog sebe i tu je ključ svakog problema. Treba da popriča sa nekim ko će mu pomoći da živi pravi ne lažan život - navodi ona i dodaje da jedva čeka da vidi svoje dete.

- Kristina je sada emotivno loše, ali oporaviće se kada dopadne meni u šake. Kada joj ja objasnim neke stvari i kada nas dve budemo provodile kvalitetno vreme - tvrdi Nada i dodaje da je ubeđena da će njeno dete iz rijalitija izaći kao moralni pobednik.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

- Toliko sam dobila poziva i poruka podrške. Drago mi je da je moje dete ujedinilo Srbiju, da se toliko žena pronašlo u ovoj njenoj životnoj priči, a da su neke uvidele i gde greše i našle izlaz iz problema - zaključila je Nada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Maki

22.05.2018 17:41

Kakva majka, takva cerka. "Prvi servis sam im ja obezbedila". Materijalisti. Bolje da pregleda snimak na kome njena cerka pet puta kaze da je bila sama sa Slobom tada, a potom da je mami samo reinterpretirala. Usaglasite verzije, mada ionako ste smesni

Odgovori 15 32
Marinela

22.05.2018 19:58

@Maki - Maki ti se usaglasi sa svojim mozgom, bila je i sama s njim a i sa majkom njenom. Gospođo Nadice svaka Vam je na mjestu, točno ste opisali Slobodana i te kako mu treba stručna pomoć. A svi vi koji podržavate onu preljubnicu, bestidnicu Lunjaru dao vam Bog da vam udje u život vaših najmilijih jedna takva. Sram bilo sve one koji podržavaju nemoral i prijevaru.

Odgovori 20 9
Djina

22.05.2018 20:16

@Maki - Majka neka stavi prst na celo i zapita se ko je zbog nje plakao kao sto njena Kija sada place?Karma je kucka i j..e sa stilom,al na zalost ne one koji to zasluze,vec one za koje ce najvise da zaboli.

Odgovori 11 16
Deki

23.05.2018 04:16

Tvoja jćerka pokazuje ponašanj koje nije primereno. Njeni potezi govore da ona jima psihičkih problema... o tome vodite vi računa i nju pod hitno lečite, ukoiko nije okasnila. Kad je otac jumro konstntno je pvala, Svakodnevno menja mišljenja tri putas dnevno.rčnik juličarski kao i ponašanje.Sve što je iznosila za Slobu je daleko od istine. Ona je manipulator i laže.izigrava povredjenu ženu a to nije.Voli samo sebe i novac. Niko Slobu ne sprčava da bude sa njom ukolko želi,medjutim, on jeviše ne voli priči kra. Njihova "ljubav" je bila plaćena.On do sada to nije ni osetio, jer nije imao sa kim. Pogrešne poteze je pravio u životu i upadao u mreže manipulisanja.

Odgovori 13 9