Macu tukli i maltretirali u školi zato što je siromašna!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Senada Nurkić Maca iskreno je govorila o tome da je imala nesrećno detinjstvo puno nedaća. Kako saznajemo, najgori period njenog života bili su školski dani, iz kojih vuče velike traume zbog maltretiranja vršnjaka, koji su je diskriminisali zbog toga što nije imala novca.

Foto: printscreen/TVPink
Maca Diskrecija

Naime, poznata Tuzlanka bila je mirno i povučeno dete i živela je u više nego skromnim uslovima, zbog čega je bila meta bahate dece koja su živela u izobilju, o kome je ona mogla samo da sanja.

Maca je često išla u školu u pocepanim patikama i starim haljinicama i trenerkama jer nije imala novca da kupi nove

- Maca je oduvek bila mirna i povučena, tiha i nenametljiva. Profesori u osnovnoj školi su je voleli jer je bila vredna i poslušna. Ostali đaci su je mrzeli zbog toga, ali i zato što je bila siromašna. Iako se trudila da se ne primeti da se razlikuje od ostale dece, Maca je često išla u školu u pocepanim patikama i starim haljinicama i trenerkama jer nije imala novca da kupi nove stvar - započeo je priču izvor blizak starleti i nastavio:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maca Diskrecija

- Uvek kada je ulazila u školsko dvorište đaci su je dočekivali zvižducima i dobacivanjima. Na času su je gađali kredama, sunđerima i gumicama. Ona ih se mnogo plašila i nije smela da im se suprotstavi, a nije smela da ih prijavi profesorima jer su joj pretili da će je prebiti - objašnjava izvor i navodi da je do nasilja, nažalost, došlo.

- Jednom kada se vraćala iz škole jedna devojčica ju je iz čista mira počupala za kosu i udarila pesnicom u lice. Maci je krv počela da lije iz nosa i zaplakala je. Ostala deca su se smejala i likovala, dok je Maca maramicom brisala krv, koja joj se slivala niz majicu. Ni tada joj niko nije pomogao, već su je ostavili krvavu i uplakanu - kaže izvor iz Macinog rodnog mesta i dodaje da tu nije bio kraj maltretiranju.

 Jedna devojčica ju je iz čista mira udarila pesnicom u lice. Maci je krv počela da lije iz nosa i zaplakala je

- Njene stvari su uništavali iako su znali da nema para da kupi nove. Cepali su joj knjige i sveske, bacali joj pernice kroz prozor učionice, a jednom prilikom ceo ranac su joj bacili u kontejner, pa je morala da ga vadi iz smeća. Ovo maltretiranje je trajalo nekoliko godina. Maca je prolila mnogo suza. Nije imala prijatelja niti nekoga ko bi joj se našao u zlu. Ona ne voli Tuzlu niti ljude koji tamo žive jer u gradu sreće sve te osobe koje su je nekada mučile i ponižavale. Zarekla se da će jednog dana otići iz svog rodnog grada i da će postati neko i nešto - tvrdi izvor i dodaje:

- Ona je dobra osoba. Dobra duša. Jednoj od devojaka iz njenog komšiluka koja ju je najviše mučila pomogla je finansijski kada joj je majka bila bolesna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marinela

22.05.2018 22:34

Jadna Maca, tko god da je ona i čime god da se bavi ona je ljudsko biće i vuče velike traume iz djetinjstva. Vidi se to i u kući, čak i kada napadne riječima nekoga to je samo njen obrambeni mehanizam, ja je iskreno žalim i želim joj svu sreću ovog svijeta. I vjerujte teško mi je gledati kad je napadne u zadruzi njih 20 I nešto, kradu je, uništavaju joj stvari, zlotvori, a nitko je ne brani.