(VIDEO) Zorica Marković DALA LUNI DIJAGNOZU!

Autor:

Zadruga

23.05.2018

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoćnja žurka bila je fatalna za Lunu Đogani koja je nakon par pića opet bila ljuta na svog idi mi dođi mi dečka Slobu Radanovića, te je nakon kraće rasprave sa njim počela da baca stvari po spavaćoj sobi!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zadrugari

Luna je doživela napad besa i panike kada je čula da njen sada već bivši dečko Slobodan Radanović u toku žurke peva pesme koje samo za njih naručuje njegova još uvek zakonita supruga Kristina Kockar. Njena želja bila je da otpeva - Greškom isprošena, što je ukućanin pevušio u proteklih nekoliko dana.

Scena je bila toliko potresna da su pojedini takmičari i posle prve jutarnje kafe još uvek bili pod utiskom, pa su započeli razgovor o njoj.

- Ona ne može da trpi poniženje, a sad joj došlo iz du*eta u glavu. Sve je to kako mama kaže, koji je to debilizam i koje prazne priče. To nije mesec dana nego devet meseci! Ona ovakve scene pravi tri puta nedeljno! - rekla je Zorica.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

- Ona je klinka ljudi, ima 22 godine... - rekao je Bora.

- Ne se*i Boro, majke ti. Ona je premazana svim bojama, nemoj me za*ebavati! - dodala je Zorica.

- Kakva klinka, ja sam sa 21 rodila! - rekla je Goca.

- Ja sam je gledala dok se spremala za žurku, ona je bolesno ljubomorna, ne samo na Kiju već i na ostale devojke - dodala je pevačica u jednom trenutku.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zadrugari

Ukućani su detaljno komentarisali njeno agresivno ponašanje kao i zbog čega je takav ispad prouzrokovan, a to možete pogledati u video - klipu koji se nalazi ispod teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zoran

23.05.2018 19:08

Dr Zorica je dala tacnu dijagnozu. Luna je ljubomorna na sve devojke i zato pravi svadju na svakoj zurci i odvodi Slobu u krevet.

Odgovori 10 2
Dragan Niš

23.05.2018 21:50

ma folirantkinja ova Lunjara.Pa pet minuta pre ove odglumljene histerije je bila sa ostalima ispred izolacije i pratila Kijin okršaj sa Macom i Mikijem.Onda je ukapirala da je sva pažnja na Kiju otišla u sobu i krenula histerija,samo što je ovog puta Sloba iskulirao.

Ljubicaa

24.05.2018 13:40

@Dragan Niš - Ovo je sasvim tacno i to Luna stalno radi narocito na zurkama kad je Kija u centru paznje svih muskaraca