(VIDEO) Đekson savetuje Slobu DA SE SKLONI OD LUNE!

Autor:

Zadruga

23.05.2018

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razlog psihičkog pucanja Lune Đogani bila je pesma koju je njen bivši dečko Sloba Radanović otpevao na zahtev svoje supruge Kije Kockar!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nemanja Đerić Đekson i Sloba Radanović

Pevač se našao u čudu zbog novonastale situacije, pa je svoje probleme podelio sa Nemanjom Đerićem Đeksonom. Iako su veći deo razgovora njih dvojica šaputali i pričali u šiframa, ono što se može zaključiti jeste da je Nemanja savetovao svog cimera da se distancira od Lune. 

S obzirom na to da je Đerić bio svedok kada je blogerka doživela nervno rastrojstvo, on je bio u šoku zbog toga što je blogerka pevača krivila zbog njenog stanja. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

- Ja gotivim i ćaleta i kevu, ali to nema veze sa ovim sada što pričam, sad kad sam video ovo (histerisanje). Buraz gledam tebe, moram da ti kažem ovo. Klinka je... Ako je distanca bila ovolika, treba da bude veća. Dosta si dao sebe za šta? Šta je dosta - upitao je Đekson Slobu.

Đerić je dodao da je Luna svojim ponašanjem pokazala da je nezrela i da mu je žao kroz šta sve Radanović prolazi.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nemanja Đerić Đekson i Sloba Radanović

-  Hteo sam da se nikad ne oseti ugroženom - pričao je Sloba.

- Trebaš drugim ljudima napolju. Tebi ovo ne treba - tešio je Đekson Slobu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Duki

23.05.2018 18:37

Djekson zaista deluje ozbiljnije od Slobe. Lepo ga je savetovao ali treba i on da poslusa taj savet jer njegova devojka je jos mladja.

Odgovori 14 2
Emilija Ivić

28.05.2018 18:01

Ej.Džeksone sa njenim ocem siprijatelj, sa Luom dobar drug..... pa zar i ti. Sloba je dobar mladić, ali je povredio, ne može takoda se ponaša prema njoj. Devojka je ju pravu. Lično a više ne bi pogledala da je jedini na svetuk dok se ne dozoej pameti i bude imao svoj stav. jednostavno ona želi da njen muškarac bude samo njen , jer mu je sve dala. nema opraštanja. U pravu je. Ti nisi jr blatiš i nju, ali govoriš i o sebi, kakav jsi čovek.