(VIDEO) Luna: Da sam Kija, ovo bih uradila!

Autor: pink.rs

Zadruga

23.05.2018

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani se poverila Milanu Miloševiću da je došla do saznanja da ono što se priča da je njena majka Anabela Atijas govorila negativno o Slobi Radanoviću čista laž. On ju je posavetovao da to prenese pevaču, dok je ona to obijala pod izgovorom da to neće promeniti njihov odnos.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Blogerka je svoju vezu sa pevačem otpočela u rijalitiju uprkos činjenici da je on oženjen Kristinom Kockar, koja se nakon što su Luna i Sloba otpočeli vezu, uselila u Belu kuću. Nakon osam meseci, oni su okončali svoju romansu zbog toga što je Luna primetila da se Sloba više ne ophodi na isti način prema njoj. 

Ona je u razgovoru sa Miloševićem priznala kako se oseća zbog celokupne situacije koja se odvija u Beloj kući. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Milan Milošević i Luna Đogani

- Ja sam ga naje*ala kada izađem napolje. Ja, da sam ona, našamarala bih samu sebe. Ne mogu da dozvolim da od sebe pravim budalu svaki dan - prokomentarisala je Luna.  

Đoganijeva je još uvek ljuta i pod utiskom zbog toga što je Sloba pevao pesme tokom sinoćne žurke za Kiju i prokomentarisala da joj je mnogo lakše kada ne komunicira sa Radanovićem.

Nakon toga je blogerka priznala Miloševiću da Sloba poštuje svaku njenu odluku. A o svemu ovome detaljnijem pogledajte u narednom video-snimku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Mika

23.05.2018 18:35

Luna moze slobodno da nasamara sebe. Lujka Luna.

Odgovori 34 4
Zoran

23.05.2018 19:02

Srecom nisi i nikada neces biti Kija. Ni priblizno.

Odgovori 33 4
Savo

23.05.2018 20:11

@Zoran - Hvala Bogu da nije.Kija folirant,manipulator,lazov,laka riba,pritom ona ako nesto Luni zamera morala bih da pljuje po svojoj rodjenoj majci koja je nju dobila u vezi sa ozenjenim cevokom.Tako kad se Kija poziva na Boga i karmu ,neka razmisli sta se to njoj vraca sad i kakva je to karma.Toliko.Idemo Lunci zelenooka nasa.

Odgovori 10 24
Če

23.05.2018 19:36

26.05 2018,Ceca ,Kija i Sloba pevaju : Lažov notorni,Pregleda 100 miliona

Odgovori 20 0