Biljićkina majka STRAHUJE: Plašim se da će MIKI UBITI NADEŽDU!

Zadruga

25.05.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda Biljić i Miki Đuričić imali su žustru svađu u rijalitiju koja je rezurtirala nasiljem. Miki je Nadeždu krvnički zgrabio za ramena i oterao od sebe, nakon čega je sebe udarao kamenjem u glavu. Jezivu scenu preko malih ekrana gledala je njena majka Slavica Biljić, koja je za Srpski telegraf otkrila da joj nimalo nije bilo svejedno, te da je bila u strahu da će Miki ozbiljnije nauditi njenoj mezimici.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
A baš su se lepo slagali... Nadežda i Miki

Naime, Slavica kaže da pomno prati sva dešavanja u "Zadruzi" i da joj je ovaj okršaj Mikija i Nadežde bio jedan od najjezivijih događaja.

- Nije bilo prijatno, ali bilo, pa prošlo. Naravno da ne podržavam to što se Miki tako poneo prema Nadi, mogao je to mnogo na bolji način da reši kao što uvek i može. Nadežda je bila malo brzopleta, što je njega iznerviralo, nije trebala da veruje ljudima, a i on je mogao malo da spusti loptu. Prošlo je kako je prošlo, nadamo se da se više neće ponoviti. Bilo je to malo neprijatno gledati, ali prošlo je bez većeg ekscesa, hvala bogu. Nadežda nije trebalo tako burno da reaguje, a nije trebalo ni on. Iskreno, uplašila sam se u trenutku, bože oprosti, da će da je odalami. Čoveku sa kratkim fitiljem lako može da padne klapna i da iz gluposti nekog ubije - rekla je Nadeždina majka i nastavila:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
A onda su se žestoko posvađali... Nadežda i Miki

Nadica je bila jako uplašena za sebe. Iskreno, prepala sam se da će da je odalami. Čoveku sa kratkim fitiljem lako može da padne klapna i da iz gluposti nekom oduzme život, rekla je Slavica za Srpski telegraf

- Mislim da će Nadežda sada voditi računa, smirile su se sada strasti. Miki je eksplozivan, impulsivan, srčan, a takva je i ona. Njih dvoje moraju da nađu rešenje, ne može se tako. Nadežda se bori za sebe, pa makar bilo i pogrešno. Ona je htela da se bori za njihovu ljubav. Miki se malo folira, ali to su muškarci. Svi znamo kako muškarci teško pokazuju emocije. Ja sam jako zabrinuta i za jedno i za drugo, dobro je ostao zdrav posle svega što je uradio sebi - iskrena je Slavica, koja smatra da je zatvoren prostor uticao na psihu Mikija Đuričića, koji je nedavno uzeo i nož kojim je hteo da naudi sebi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Plaši se za ćerku... Nadeždina mama, Slavica

- To što se desilo između njih se dešava svuda u svetu, to je grozna situacija. To je rijaliti, zatvoren prostor, tako da ćemo videti šta će se dešavati kada izađu. Nadežda je bila jako uplašena, ja sam to videla onda kada je druga svađa izbila, dok je sedela preko puta njega sa druge strane stola. Nisam videla kada je uzeo nož, ali sam to čula. Hvala bogu da nije upotrebio nož. Ne mogu tako da se ponašaju. Neće on to smeti da uradi. Ja sam na strani svoje ćerke, može da očekuje našu pomoć i podršku. Moraju da vode računa i jedno i drugo šta rade i šta pričaju. Ne verujem da će biti opet tako neke svađe, ja se nadam da će sve biti sada dobro.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Branko

25.05.2018 20:07

Miki je cesto neuracunljiv.