LUNA ŽELI S*KS S VELJKOM: Milan otkrio pravi razlog RASKIDA SLOBE I NJE!

Autor:

Zadruga

25.05.2018

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliskost Kije i Slobe u spoeldnje vreme, izgleda nije pravi razlog raskida Đoganijeve i radanovića, a sada je nove detalje otkrio Milan Milošević, novinar "Srpskog telegrafa".

RepublikaFoto: youtube.com/Kristina Kockar
Nema nameru da odustane od muža... Kija i Sloba

Milošević je u Rajskom vrtu tokom razgovora sa Drvetom mudrosti  io tom prilikomm pričao kako Kija nema nameru da se razvede od Slobe, već uveliko planira zajednički život s njim.

- Haos je, "SLK trojka" i dalje pravi pometnju što za stolom, što van stola. Izgleda mi kao grčka ljubavna tragedija - Sloba spava, Luna spava, Kija spava... A veče kad dođe, polude strasti. Više se ne zna ko tu koga želi i ko tu koga voli. Kija standardno menja priču, pravda se time da je povređena i dka joj osećanja variraju i menjaju se iz sata u sat. Sinoć je sa njim razgovarala tokom Kaćine emisije, kaže da je bio fantastičan razgovor i da je cela poenta u tome da njoj Sloba ne veruje da ga ona voli... I onog momenta kada ona njega bude ubedila u to, među njima će biti sve isto kao pre. Međutim, posle toga sam dodao Kiji priču da Sloba ne zna gde će posle rijalitija - nema stan, ovo sa Lunom je propalo, ovaj stan sa Kijom je otkazan i onda mi je ona rekla da ja ne treba da se brinem za to, ne treba ni Sloba da se brine, da će oni zajedno ići u stan kod njenog druga, dok ona ne reši stambeno pitanje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nije samo Kija uzrok svađe... Luna i Sloba

A onda je otkrio jedan razgovor Ane, Lune i njega koji je Sloba čuo i koji je bio okidač za raskid pevača i blogerke:

- Kada smo se šetali, Ana je pitala Lunu:"Na koga ti liči ovaj dečko što reklamira naočare, na ovom levom plakatu?", Luna je ko iz topa rekla:"Znam, na Veljka". Počele su da se smeju, a ja sam je pitao da li bi se ponovo zabavljala sa njim, pa mi je rekla:"Ne bih, ali bih opet imala seks sa njim.

RepublikaFoto: instagram.com/vexraz96
Nije za brak, ali je za krevet... Luna bi opet seks s Veljkom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Branko

25.05.2018 20:01

Luna jos voli bivse momke.

Teodora Savić

26.05.2018 04:02

Milan izmišlja stvari, baca rovce i to je namrnorekaoSlobi, kako bi napravio svadju izmedju njih. Sem toga, iskreno Sloba nije mladić,iako je dobra, za nju. Ona je suviše mlada, on će da nastavi život kakav je iao sa onom "kurvet..., jer drugačije ne ume.Lično mislim, da on bolju ženu ne zaslužujeOn nema jpojma šta je prava ljubav, imao je samo kupljenu, pa i ovoga puta to treba da izabere..