(VIDEO) Starija Džehva poludela, POČELA DA LOMI PO BELOJ KUĆI!

Autor:

Zadruga

25.05.2018

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trn u oku Gordane Džehverović sigurno je Maca Diskrecija sa kojom se žestoko posvađala u toku noći!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Gordana Džehverović i Bane Čolak

Goca ju je uporno upozoravala da povede računa o sebi i da poštuje njen rad i trud koji ulaže kako bi čistoća u Beloj kući bila na zavidnom nivou, ali Maca nije želela da je posluša.

Međutim, Bane Čolak je slušao njihovu raspravu, a onda je iz najbolje namere pokušao da joj objasni da niko do sada nije odreagovao po nečijem naređenju, a to je Gocu izbacilo iz takta, pa je počela da lomi sve pred sobom.

- Ne možeš nikoga da teraš da radi, shvati to! - rekao je Bane.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Gordana Džehverović i Bane Čolak

- Dobili ste pismo da treba da radite! Perite zbog sebe! Kakav je to način? Ne mogu da razumem da neko može da se ponaša tako! Ravnjaš se sa Macom! - rekla je Goca.

- Nemoj da neko dira moju majku! I treba sve da polomiš da nemaju u čemu kafu da popiju ni da jedu! - rekla je Teodora.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Teodora Džehverović

Teodoru Džehverović, njenu ćerku ova rasprava je dotukla, jer nije mogla da gleda kako se njena majka raspravlja sa ukućanima, a ono što je primetila navelo je da se zabrine za Gordanino zdravlje.

- Nikad je mršaviju nisam videla! Ne znam šta se dešava sa njom, da li zato što ne jede ili ima šećer. Na njoj samo vidim oči i kosu! Mnogo je smršala, je*em ti sve kad sad moram i za ovo da se nerviram! - rekla je Teodora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading