Bivša zadrugarka otkriva: ĆERKA POZNATOG PEVAČA JE ZARAĐIVALA PREKO KIJE!

Zadruga

26.05.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Jelena Krunić velika je podrška Kristini Kiji Kockar koja se još uvek nalazi unutar zidina velelepnog grada!

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
KIja Kockar

Jelena se svim silama trudi da koliko god može pomogne Kiji da ostvari ubedljivu pobedu u ovom rijalitiju, jer je ona kako kaže jedna jako inteligentna, snalažljiva osoba, a pre svega dobar čovek:

 


- Kristina je veoma snažna ličnost. Mi se znamo još od ranije. Njen bivši momak kao i moj su reperi tako da se poznajemo još iz te priče. Kija je bila uz mene kad god je to bilo potrebno, tako da bi jedna osoba sa tim kvalitetima trebalo da odnese pobedu - izjavila je Krunićka.

 

Bivša stjuardesa je sada trenutno najaktuelnija ličnost na Balkanu, te su se mnogi upravo radi svoje koristi nakačili baš na njeno ime, a njihove loše namere interpretirali kao želju da pruže podršku i pomoć najpopularnijoj zadrugarki tvdi Jelena:

 

- Da, tačno je da je ćerka pevača Sinana Sakića, Đulkica, koju ja zovem Mulkica, uzela veliku svotu novca od Kristininih fanova tako što je navodno prikupljala pare za poklone,  koje će joj proslediti, a to na kraju nije učinila. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ana Korać

Krunićka takođe ima posebno mišljenje i o Ani Korać koja je najbliža sa Kijom:

- Ana joj nije pravi prijatelj. Ona je sebična devojka i sebe će uvek staviti ispred svih. Kada bi joj se dopao oženjeni muškarac ne bi razmišljala, bila bi sa njim. Čak mislim da će se ubrzo nakon "Zadruge" posvađati i sa svojom najboljom drugaricom Sorajom jer su joj njeni interesi na prvom mestu  - dala je svoju prognozu bivša zadrugarka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
psihijatar

26.05.2018 21:56

Ne sramoti nam Čačak ! ! !