Miki: ZALJUBIO SAM SE U KIJU!

Autor: blic.rs

Zadruga

27.05.2018

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić u petak uveče svojevoljno je napustio rijaliti "Zadruga", a po izlasku otkrio je pojedine detalje o kojima je ćutao dok je bio u Beloj kući.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki Đuričić

Iako su mnogi to često komentarisali, Miki Đuričić tek je sada priznao da je u "Zadruzi" do jednog trenutka bio zaljubljen u Kiju Kockar.

- Meni se ona svidela kad je ušla, priznajem jesam se zaljubiška. Ali onda sam video kakva je, koliko laže, i smučila mi se - izneo je Đuričić svoje mišljenje o Kristini u emisiji "Premijera-Vikend specijal.

- Nije mi jasan ni taj Sloba. Svađaju se, psuju, on trči kod Lune, a onda slavi godišnjicu braka sa Kristinom - prokomentarisao je on odnose u ljubavnom trouglu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
sale

27.05.2018 17:28

Koga vise zabole u koga si se ti prostacino zaljubio jer si je zato najstrasnije vredjao i napadao kao poslednji bednik si se odnosio prema svima njima u zadruzi

Odgovori 43 8
Branko

28.05.2018 06:36

A ja sam se zaljubio u Melaniju T. I sta mi vredi?

Odgovori 21 1
Lka

29.05.2018 07:43

Samo mucenice i pacenice mogu da budu sa ovim prostakom, ucestvovanjem u scenariju i montazi snimka navodnog seksa Kije i Filipa kao i kasnijem insistiranju na priznanju istog, zeleo je da od Kije napravi upravo takvu zensku.Nije mu uspelo jer je nije dobro procenio i sada kao svaki odbijeni muskarac pokusava da je i dalje blati, sujeta je to.