Miki moli Pink da ga vrati u "Zadrugu"!

Autor: Z. S. R.

Zadruga

27.05.2018

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Miki Đuričić po svaku cenu želi da se vrati u "Zadrugu", iz koje je u petak po podne pobegao. Kako Srpski telegraf saznaje, pčelar iz Kupinova pokajao se zbog svog nepromišljenog poteza te sada na sve načine pokušava da privoli čelnike Pink televizije da mu omoguće povratak u rijaliti.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki Đuričić

- Miki je shvatio šta je uradio tek kada je došao kući. Nakon što je prespavao i ohladio glavu, silno se pokajao. Odmah je pozvao prijatelje koji su dobri sa Milicom i Željkom i zamolio ih da popričaju sa njima i kažu im da on želi da se vrati u rijaliti. Koliko mu nedostaju Bela kuća i Nadežda Biljić, govori i činjenica da pristaje na sve uslove koje mu postavi produkcija samo da se vrati nazad - govori dobro obavešten izvor blizak Đuričiću.

Nakon što je prespavao i ohladio glavu, silno se pokajao, pa je zvao Milicu i Željka Mitrovića da ih preklinje

Kako izvor dalje navodi, Miki je toliko rešen da se vrati da je uprkos njegovom mrzovoljnom stavu prema medijima krenuo u kampanju, pa se sada rado odaziva u sve emisije i odgovara na pitanja novinara, gde javno ističe da se kaje zbog svog postupka.

Podsećanja radi, Đuričić je u rijalitiju "Zadruga" otplaćivao dug od 50.000 evra iz "Farme", koliko ga je koštala kazna zbog samoinicijativnog napuštanja rijalitija. A nakon ovog bega dug se povećao na 100.000 evra, te ne čudi činjenica da pčelar silno želi da se vrati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Emil

27.05.2018 19:31

Vratite onda i Janjuša i sve ostale diskvalifikovane.

Odgovori 32 9
Jovan

28.05.2018 02:02

Vratite Mikija u zadrugu ima on svoje zasluge za šou Mitrović je dobar i pošten čovek ima dušu i srce verujem daće vratiti Mikija svestan je da svaki čovek greši a on je veran pinku i pštuje tu kuću ali takav je sto ljudi sto ćudi .

Odgovori 16 25
Branko

28.05.2018 06:41

Zasto da vrate Mikija? Da se izlezava po ceo dan u krevetu, ne dolazi na sastanke, pusi u sobi a Pink da bude kaznjen, da bije ljude, da ih bez dokaza vredja, da psuje Produkciju, da psuje Pink, da psuje pojedince iz Pinka i da ih vredja, da ne postuje nikakva pravila?

Odgovori 26 13
Vojislav

28.05.2018 07:01

Miki sabotirao Zadrugu. Kad bi se svi, bas svi, ponasali kao Miki sve bi stalo u Zadruzi.

Odgovori 14 19