(VIDEO) BORA BRUTALNO IZVREĐAO MACU!

Autor: pink.rs

Zadruga

28.05.2018

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maca Diskrecija i Bora Santana su u prvim nedeljama rijalitija "Zadruga" započeli kratku romansu, iz koje su izašli kao ljuti neprijatelji.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Maca Diskrecija

Njih dvoje su imali nekoliko žestokih svađa, gde su jedno drugo "čašćavali" uvredama, a dokaz da negativne vibracije između njih postoje još uvek je i današnja svađa. Naime, Bora je iz revolta slomio šolju ove zadrugarke, jer je ona pričala o njemu iza leđa.

- Slomio si mi šolju... Sram te bilo, crk'o dabogda - rekla je nervozno Maca. 

- Sve ću da ti slomim. Ka*aću te gde god te budem video. Samo mi se obrati. Je*em ti pokolenje i genetiku...Vaškaro jedna - vređao je Bora Macu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Bora Santana

Diskrecija je bila uvređena Borinim postupkom, pa su nastavili raspravu pred svim zadrugarima. Ona se požalila Miljani Kulić zbog novonastale situacije, a potom nastavila svađu sa Santanom.  

- Namerno je to uradio, ja sam mu sve to praštala. Dođe, moli me da mu oprostim i evo... (žalila se Maca Miljani) Ja ti se nisam obratila, imam pravo da komentarišem - rekla je pevačica Bori. 

- Dugo si mi na tapetu. Nemoj da mi se obraćaš, je*o sam ti dan kada si došla u Beograd. Go*no, smrade jedan. Presešće ti ovih 20 dana - Vikao je Santana. 

- Smrdim, je l'? Ti si meni prvi rekao da smrdim. Kad je sa mnom spavao, nije mu smrdelo - prekorela ga je Diskrecija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ruska

28.05.2018 19:29

Ovo sto ne obrazovana i ne vaspitana Senada radi Bori, zove se MOBING. Na zapadu je zakonski zabranjeno, mislim i u Srbiji. I za to se odgovara. On ovo trpi od propale ,,veridbe " . Mada je bilo i pre. . Nije u redu. Ko zeli da gleda realno, vidi sve! Za sve ucesnike mislim !