EVO ZA KOGA SE ODLUČIO SLOBA!

Autor:

Zadruga

28.05.2018

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razgovor Slobodana Radanovića sa Drvetom mudrosti mnogo toga je otkrio!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba Radanović

Pevač je rekao da bi se odrekao svog budžeta, a da umesto toga svakodnevnu dobija hranu koju je tražio, kako bi svoju liniju doveo u red. Drvo mu je reklo da će videti da mu izađe u susret, ali ga je pitalo i za Lunu i Kiju.

- Koja je ljubav tebi više prijatna?

- Obe su na svoji način prijatne. Obe ljubavi su za sebe. Jedna na jedan način, druga na drugi. Kao što sam rekao, ne bih da produbljujem tu temu, zaista. Sve sam rekao što sam imao da kažem na tu temu - rekao je Sloba.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

- Mora da je neka prijatnija. Prva ili druga? - reklo je Drvo.

- Trenutno sam u boljim odnosima sa Kristinom, sa njom čovek može da priča. Sa njom bar komuniciram. Sa Lunom ne komuniciram.

- Je l' se bolje osećaš zbog toga?

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

- Isto se osećam. Jednostavno, ne znam šta sam toliko uradio da Luna ne bi razgovarala sa mnom, ali dobro, neću ja ništa tu da se mešam, ona je ovo napravila. Ništa me više ne zanima na tu temu - rekao je Sloba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Miona

28.05.2018 19:05

Ni zakoga se Sloa nijeodlučio.kakva Kristina on nju ne oli. Povrdjen je što ga jeLuna ostavila i što ije želela da s omiri sa njim. Luna ga je mnogo volela, ali neće sebi dozvoliti da deli svog muškarca sa bio kim. Upravu je apsolutno.Sloba jetrenuto unekoj komunikazaiji a Kristinom, alise nisu pomirili, rkao joj je da kad izadje razisliće o svemu, za saane želi ništa u zadruziu.Razgovara sa njom da bi prikupio neke njene glasače, jer više Luna nije sanji. Kristinasamo želi osetu,i priča ono štonarod želi dačuje"moj brak", moj muž", p"pravimo bebu" itd., dabi ispunila bonos povrdjene žene.Ludilo ozga.Sviigraju prljavigre.Jedino je Luna,iskrena i čista.čak s eoglasio i ANdrija, poželeo im sreću, da bar 7 dana izdrže da jedno drugog ne prevare...ovo je pozrište u kući

Odgovori 13 22
PismenostiBez

28.05.2018 20:40

@Miona - Gagi ti li si?

Odgovori 20 6
Miona

29.05.2018 11:35

Luna je kraljica. prepustila je svog voljenog čoveka, bivšoj ženi široke ruke,...Ona ima jsrce ko bivšu federaciju. Malena, bravo Nije taj čovek za tebe. On ima dve verzije laži, jednu za Kristinu,drugu za tb. Igra igreizigrava magupa. Upao je umržu manipulacija i sada neka se vrti ko naringišpilu. Prikuplja loba glasače Kristinine, da bi ušao u finale. Kristina želi da mu se osveti.. Iapjk tiAndrijasačekaj nu u BGD "na vašem tajnom mestu",možda će tiispričati još jednu verziju priče.Kod nje s nikada ništa nezna....Sloba je prolupao odavno.

Dila

30.05.2018 04:38

Sloba Kristinu nevoli.KraljicaSlobinog srca je Luna.Ona je njegova tiha patnja.Ostavila ga je j i on je jpovredjen. Ali, malena će muoprostiti jer ga ludo voli,. Njihova ljubav je beskonačna i verujem ju Slobu, verujem u ljihovu ljubav .Oni ostaju zauvek zajednoi posle Zadruge.Ljubav je taj koja oplemenjuje čoeka, čini ga srećnim.Njih dvoje kada su zajedno su srećni.I sada lepo ih je videti na razdvojenim kretima kako se gutajuočima.Ludo se vole.Srećno,do pobede.....