Sloba ljubio Lunu, Kija napustila "Zadrugu"!

Autor:

Zadruga

31.05.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Radanović je u emisiji kod Ognjena Amidžića pričao kako voli svoju suprugu Kristinu Kockar, pa se po povratku u rijaliti ponovo pomirio sa ljubavnicom Lunom Đogani, zbog čega je stjuardesa doživela nervni slom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Sloba

Pevač i stjuardesa su tokom jučerašnje večeri bili specijalni gosti emisije "Amiži šou", a njihovo gostovanje trebalo je da bude i njihovo zvanično pomirenje pred kamerama najgledanije televizije Pink.

Ognjen je u startu upitao Slobu da li je istina ono što je Kija ispričala, te da li je zaista voli, što on nije negodovao:

- Rekao sam joj da je volim nekoliko puta i da ne možeš da ne voliš nekog sa kim si bio pet godina. Imali smo grešaka i ona i ja, samo smatram da je vreme da se lopta spusti i da smirimo te tenzije malo.

S obzirom na to da su njih dvoje još uvek zakoniti supružnici, voditelj ih je upitao da li planiraju decu, a Kija je, između ostalog, otkrila i kakva će im imena dati.

- Njegoš Radanović, ozbiljni smo. Tako bi se zvao sin. Devojčica Janja Radanović. Malo smo se šalili, ali to je sad druga tema. Naravno da je to neki sledeći tok događaja, a to smo inače i planirali. Ta imena smo smišljali odavno. Oboje se izvinjavamo našim porodicama i prijateljima i pričali smo o tome šta bi bilo kad bismo se pomirili. Ja bih volela da imam dobar odnos sa njegovom porodicom, mi smo krivi za celu zavrzlamu - rekla je ona između ostalog. Međutim, nakon povratka u Belu kuću, Sloba je svojoj bivšoj devojci Luni Đogani poklonio čokoladicu koju je dobio u emisiji, a to je odmah izazvalo veliku pometnju kada je Kija saznala za to.

Sloba: Šta ja imam tebi da se pravdam zbog je*ene čokoladice?

Kija: Pravdaćeš mi se, razumeš? Ti znaš šta smo mi onu noć pričali. Nemoj više da mi se obraćaš i da praviš budalu od mene svojim ponašanjem. Nemoj da pričaš iza leđa meni o njoj, a onda da joj daješ čokoladicu.

Sloba: Nemoj da mi dižeš pritisak! Mrš u pi*ku materinu, kakva klošarka...

Nakon svađe sa suprugom, Sloba je otišao da povraća.

On je nakon razgovora napravio neočekivan potez, pa je potražio svoju bivšu devojku Lunu Đogani, a onda joj je rekao nešto što je šokiralo javnost.

Luna: Posle svega? U emisiji si rekao da voliš Kiju. Ti si mene izdao, pustio si me da odem od tebe... Volela sam te kao boga, ali si me mnogo razočarao!

Sloba: Sve ću da ispravim, sve! Ja ne mogu bez tebe, evo, priznajem, ne mogu bez svoje devojke! Otkad ti i ja ne komuniciramo, ja sam uvenuo.

Kristina Kockar je burno reagovala kada je saznala da su Sloba Radanović i Luna Đogani nestali tokom žurke. Od besa je razbila tanjir, a počela je i da plače. Zadrugarku su Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković zatekle uplakanu ispred rehabilitacije, pa su sve zajedno započele ozbiljan razgovor.

Kija: On je tražio da uzmem njegovo prezime, pa je pitao gde ćemo da živimo, gde ćemo da putujemo. Rekao je više puta da me voli, kroz milion razgovora! Rekao je da sa njom ne komunicira i ne razgovara - pričala je Kija kroz suze. Ona je nakon ovoga doživela pravi nervni slom, pa je produkcija morala da je izoluje u takozvanu šok-sobu kako bi se sabrala i kako ne bi učinila nešto nažao samoj sebi. I dok je Kija doživljavala nervni slom, Sloba je nastavio da igra svoju igru sa ljubavnicom Lunom. Njih dvoje su se napili na žurki na kojoj je pevala pevačica Maja Berović, a onda su završili u toaletu, gde su se ljubili i šaputali o pomirenju.

Milan Milošević ih je prisluškivao, a najbitnije što je čuo jeste Lunino priznanje da ovaj rijaliti još uvek nije završen, a tu informaciju je podelio sa Lepim Mićom, koji je bio ogorčen na njih dvoje.

Mića: Ona je klasična drolja! On je u emisiji rekao da će dati šansu njihovom braku...

Milan: A sada Luni priča kako je voli, a ona kaže da rijaliti još nije završen.

Mića: Je*aću mu majku, klasičan klošar i folirant! - rekao je Mića na kraju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Zoran

31.05.2018 08:11

Sloba je prevarant, lazov i manipulator. Ne treba mu nista verovati.

Odgovori 18 3
Branko

31.05.2018 09:21

Pogodite svirku sa Slobom za 50 eura. On vam dodje posle nekoliko dana sa bandom i trazi 5.000 eura, jer, kaze on, "tako ste pogodili". Prevarant.

Odgovori 11 3
Nickname

31.05.2018 12:45

Slobi je najveca kazna, za sve ucinjeni Kiji - Luna! Bas su jedno za drugo!

Odgovori 12 2
SILA

04.06.2018 06:31

Sloba jeiskren i otvoren mladićVrh. Rekao je Luni da je voli. Da ne može da živit bez nje. Potom se okrnuo premakameri i izneo; ja bezo devojke ne mogu da živim. Njihova lubav je obostrana ijaka. Niko i nikada ih rastaviti neće. puna podrška.