Luna saznala šta je Sloba pričao o njenim roditeljima pa ga nazvala smradom!

Autor:

Zadruga

01.06.2018

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć su zadrugari gledali video klipove koji su nastali prethodnih dana u Beloj kući. Prvi snimak koji su učesnici pogledali bio je sa rođendana Kristine Kije Kockar na kom se njen suprug, Slobodan Radanović nije odvajao od nje.

Foto: printscreen/youtube.com
Kija, Luna i Sloba

Naime, Kija i Sloba su komentarisali posetu Gagija Đoganija Radanovićevim roditeljima, na šta je Sloba samo kratko rekao "ne mogu ja to da zabranim njima". Ovaj komentar se blogerki nije dopao, te je Slobu nazvala smradom.

- Ja sam se potrudio da taj rođendan provedem uz Kristinu, da joj ulepšam taj dan. Ja sam samo rekao da je Lunin otac svratio kod mojih i ne znam zašto sam ja zbog toga smrad. Hteo sam da budem uz nju za rođendan, bilo mi je drago zbog nje. Nisam razumeo o čemu je pričala, o toj novoj adresi, ona je rekla da će biti tamo, ja ništa nisam odgovorio - rekao je Sloba.

Foto: printscreen/youtube.com
Luna Đogani

Luna Đogani je i glasno iznela svoj komentar.

- Nemam komentar, nisam ja akter, nemam šta da komentarišem. Komentarisao je "Ne mogu ja to da zabranim njima", a kada sam mu ja prenela taj razgovor sa tatom bilo mu je kao drago. Sad mu to ne odgovara, šta god da kažem blam me je - dala je svoje mišljenje Luna.

Kija nije želela previše da komentariše ovu situaciju, te je navela da postoji još mnogo situacija u kojima su ona i njen muž govorili o zajedničkom životu ali i o Luninim roditeljima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Una

01.06.2018 10:50

Nazvala ga smradom pa se posle pomirila sa njim.

Nickname

01.06.2018 13:33

Psovala mu je majku, mnogo puta smo culi - pa je posle pozdravljala i govorila da je kraljica, kako je odgajila sina! Alal vera - i jednima i drugima kako su decu naucili osnovnim stvarima!