Luna uplakana gledala Slobu i Kiju kako uživaju u ljubavi!

Autor:

Zadruga

01.06.2018

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć su zadrugari zahvaljujući video snimcima koji su im pušteni svašta videli.

Foto: printscreen/youtube.com
Luna Đogani

Luna Đogani je tek sinoć videla kako su se Sloba i Kija provodili na žurki povodom njenog rođendana. Saznala je koliko su bili prisni i koliko im je bilo lepo, dok je ona bila napolju i nervirala se.

Zbog toga nije mogla da zadrži emocije i rasplakala se.

- Juče je rekao da je sve ovo radio iz sažaljenje. Znači stiskao me je za ruku da mi pokaže koliko me voli iz sažaljenja - prokomentarisala je Kija.

- Luna me je iznervirala jer je odreagovala onako hirovito, a Kristina je njen rođendan ispoštovala, zato sam rekao da je debil, mentol. Hteo sam to veče da se provedem lepo. Drago mi je da sam Kristini ulepšao rođendan i da sam bio tu za nju - rekao je Sloba.

Luna je ćutala, a kada je voditeljka videla da ona plače, Đoganijeva je morala da ustane i kaže šta misli.

- Znala sam ja sve. Nemam šta da kažem. To veče mi je bilo jako loše. Izašla sam napolje da niko ne bi primetio. Ne bi trebalo niko da mi zamera što sam otišla jer sam im učinila uslugu time, jer eto, vidim da je bilo lepo i da su uživali. Trebalo bi da mi budu zahvalni što sam otišla sa žurke jer je očigledno trebalo tako da bude - završila je Luna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nickname

01.06.2018 13:36

Ako je ova igra, dogovor Kije i Slobe, ako su sve drame lazirane, a Luna samo kolatelarna steta - svaka cast, to je rijaliti igra! To su igraci, koji su devet meseci od ukucana i od gledalaca, pravili majmune!

Tina

06.06.2018 16:25

Ma nisu igraci,nego ovaj Sloba nije normalan..