(VIDEO) Kija i Sloba se raspravljali, ostali slušali!

Autor: pink.rs

Zadruga

01.06.2018

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar prethodne noći je imala priliku da se uveri šta je njen suprug Slobodan Radanović uradio nakon što su jedno drugom priznali ljubav u emisiji "Amidži šou". Naime, pevač se pomirio sa Lunom Đogani, sa kojom je i varao Kiju, a nakon grljenja i maženja, njih dvoje su završili u kupatilu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar i Sloba Radanović

Kockarevu je ovo veoma pogodilo, pa je i danas morala ovo da prigovori suprugu. Njih dvoje su se svađali na očigled svih zadrugara, a Kristina nije štedela reči na Slobin račun.

- Ti si potvrdio ono što sam ja rekla u "Amidži šouu" ali onako u tvom fazonu kako bi posle mogao da izvrćeš. Mogao si da manipulišeš, kako si me zagrlio iza sažaljenja, kao sestru, prijateljski kao bratanicu, kao sestru, možda ćeš na kraju i tata da mi budeš. Najmanji problem je čokolada. Ti si posle toga otišao u kupatilo sa njom, pijan, kažeš joj da dođe za tri minuta. Kad sam ja došla i videla, haos. Ti si nju već je*ao milion puta ali opet, ovo je pokazalo koliko si ti jadan - vikala je Kija.

Sloba joj nije odgovarao i pokušavao je da smiri situaciju i obustavi ovu raspravu, međutim, Kristina nije prestajala.

- Ne mogu da shvatim kako možeš da budeš tako bezobrazan, a najviše me povredilo zato što sam ti verovala - besnela je Kockareva.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar i Sloba Radanović

Ostali zadrugari su znatiželjno posmatrali ovu svađu a supružnici nikako nisu spuštali loptu.

- Je l' se nekad zapitate o svojim s*anjima? Kad legneš u krevet, da li se zapitaš da li si ti nešto loše uradila - pitao je Radanović.

- Nemoj ti da pričaš o mojim s*anjima. Ja sam bila iskrena a ti si posle zvao ljubavnicu u wc! Ja znam šta sam uradila, ali te stvari ne ponavljam. To što nisi ništa radio u wc-u sa njom ne poriče činjenicu da si bio sa njom u wc-u. Od*ebi od mene - vikala je Kija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

01.06.2018 21:16

Sloba je nepouzdan partner. Takav ne treba ni jednoj zeni.