(FOTO) Kija ugovarala S*KS sa Karićem!

Autor:

Zadruga

03.06.2018

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spekulisalo se da je Kristina Kockar bila u kratkoj romansi sa Stefanom Karićem, bivšim dečkom misice Dijane Milojković.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kija i Stefan

Iako je Kockareva sve negodovala, te navela da se sa Stefanom samo druži, njegov otac Osman Karić podelio je putem društvene mreže Instagram interesantnu prepisku između njegovog sina i Kristine koja govori potpuno suprotno.

Foto: printscreen/instagram
Kija garantuje odličan seks

Naime, Kija je preko svog privatnog Instagram profila Kariću ponudila neverovatan seks, a videćemo kako će se oprati kada vidi da se za ovo saznalo.

- Nikada ga nisam pitao da li je pobedio u Soniju to veče - napisao je Osman u opisu fotografije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Nickname

03.06.2018 16:36

Kija je osoba koja se stalno sprda sa osobama koje to umeju da shvate. Pitanje je koliko je ovo dogovor a koliko sala i to samo oni znaju. Mene mnogo vise interesuje cinjenica da stalno njegov otac ima komentare i uvek on salje slike i uvek on pojasnjava situacije - nikada Stefan. Neverovatno!

Odgovori 78 17
Ana

03.06.2018 17:28

Neverovatno mi je da su ljudi toliko zlobni i pod uticajem pokvarenih mozgova. Od silnih ljubavnika koje joj prisivaju nijedan to nije potvrdio. Kija je verna supruga, Boba lazov i suprug koji vara, a Luna ljubavnica. Kristina je carica i osoba koja zasluzuje divljenje za sve sto je dostojanstveno podnela u situaciji koja je snasla. Da je vise Kija ovaj svet bi bio bogatiji kvalitetnijim ljudima!!!

Odgovori 64 24
Marina

03.06.2018 18:17

Koja je ovo prica!!!!Tata je oduzeo telefon malom sinu Stefanu i sada nam otkriva strasnu prepisku izmedju njegovog sincica i opasne Kije...ccccc...S obzirom da ce finale uskoro a neki su se mnoooooooogo uplasili zbog tog istog,sada ce se "razotkrivati"glavni favorit raznim lazima,glupostima i nebulozama.Ovo svako normalan ko zeli da vidi i vidi da je dobra sprdnja izmedju 2 drugara..Al kako tata stize do telefona???

Odgovori 54 14
Nemanja

03.06.2018 19:03

A gde je dokaz da ovo nije fake chat. U danasnje vreme postoji toliko aplikacija za to.

Odgovori 50 11