(VIDEO) Ovo je Miki rekao Nadeždi PRE NEGO ŠTO JE NAPUSTIO "ZADRUGU"!

Autor:

Zadruga

04.06.2018

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Diskvalifikovani zadrugar Miki Đuričić ni jedno jedno pitanje nije postavio svojoj verenici Nadeždi Biljić kada mu se za to ukazala prilika. Mnogi su ovaj njegov potez protumačili kao jasan znak da mu više nije stalo do nje!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
MIljana Kulić i Nadežda Biljić

Miljana Kulić je među prvima to prokomentrisala što je nju izbacilo iz takta pa su se žestoko posvađale.

Kad su se strasti smirile, zadrugarka je prišla Nadeždi pa su lepo razgovarale.

- Nadežda, mnogo si dobra i ne zaslužuješ ovo, ali shvatićeš da nisi u pravu što se tako ponašaš. Danas smo ti rekli da je to logično. Ispala si bezobrazna prema meni, jer si rekla da ti mislim loše - rekla je Miljana.

- Prvo, ja znam šta smo pričali. Grešiš mnogo, milion posto sam sigurna da me čeka i da me boli du*e. Moraš da shvatiš, nije ni on lud. Njemu je stalo, možda zato neće da pravi planove. Nisam ispala bezobrazna, tako je ispalo - rekla je Nadežda.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
MIljana Kulić i Nadežda Biljić

Takmičarke su pričale o svemu, a onda su Miljanu posebno dirnule njene reči kada joj je Nadežda otvoreno priznala šta joj je Miki rekao pre samog izlaska iz rijalitija.

- Vi ste preterale, stvarno ste bezobrazne. Ako si ti moj prijatelj, a ako je on neko koga ja volim ti ćeš mene da podržiš. Nećeš da pljuješ nekog koga volim. Miljana, ne treba mi muškarac koji će da mi pokaže da me voli tako što će da bude lud, ja sam takvog u životu imala. Meni treba ono što je on meni pokazao ovde. Rekao je: Ako odem, to nema veze sa tobom, ni sa mnom ni sa našim odnosom, čekam te da izađeš napolje - rekla je Nadežda.

Ukućanke su spustile loptu i odlučile da nastave svoje druženje, a da li će se Đuričiću ovo svideti preostaje da saznamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading