(VIDEO) KIJU I SLOBU POGODILA OVA PESMA!

Autor: pink.rs

Zadruga

04.06.2018

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki hit Saše Matića i Svetlane Cece Ražnatović "Lažov notorni" broji milione pregleda na Jutjubu, a mnogi ovu pesmu pripisuju Kristini Kockar i Slobodanu Radanoviću, koji su je pevali na Zadrugoviziji 3.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović i Kija Kockar

Tokom proslave rođendana Ane Korać Veliki šef je dva puta u kratkom vremenskom razdoblju pustio ovu pesmu koja je postala himna Bele kuće. Mnogi su negodovali zašto je ponovo puštena ova numera, a među prvima se istakla Gordana Džehverović, ali je pesma ipak brujala Belom kućom do kraja.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

Bračni par Kockar - Radanović je posebno pogođen njihovom pesmom, pa su tako pali u trans čim su se čuli prvi taktovi ovog hita. Sloba je bio setan, a Kija vesela, dok je Luna naglo izašla iz kuće čuvši o kojoj numeri je reč.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanovi

Da li će se desiti nešto kao na Kijinom rođendanu ili ostaju pri svojim stavovima da neće da čuju jedno za drugo ostaje nam da vidimo. Koliko ih je pogodila ova pesma pogledajte u narednom video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading