Sloba i Kija su svingeri!

Autor:

Zadruga

05.06.2018

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Radanović i Kristina Kockar definitivno su najpopularniji bračni par na Balkanu. Njihov odnos više je nego turbulentan, a prožet je brojnim neverstvima pre rijalitija, ali i tokom istog.

Foto: instagram.com/kija_i_sloba
Sloba Radanović i Kija Kockar!

Kako Rijaliti ekskluzivno saznaje, bračni par imao je dogovor pred ulazak da sve toleriše jedno drugom zarad nagrade, a razlog što im to tako lako ide od ruke jeste to što su svingeri.

Naime, kako izvor blizak bračnom paru navodi (ime poznato redakciji ST), njih dvoje su seksualno slobodni i imali su odnose sa brojnim partnerima zajedno, te su se pred rijaliti dogovorili da je Slobodanu sve dozvoljeno kako bi došao do glavne nagrade.

Sloba: Ona je rekla da za 50.000 evra mogu da uradim šta god hoću u rijalitiju. Za prvu nagradu bi mi oprostila sve

- Zna se da je Kristina rekla Slobi da može slobodnije da se ponaša sa devojkama, čak i da stupi u neki seksualni odnos jer to neće ništa kod njih poremetiti zato što su njihovi pogledi na to malo drugačiji. Jedini problem nastao je kad se Sloba zaljubio u Lunu jer to nije bilo u planu. Oni su tokom petogodišnje veze uživali u, da tako kažem, seksualnoj slobodi, te su imali i odnose sa drugim parovima, ali i povremene afere sa strane. Uglavnom, dogovor je bio da sve dok su zaljubljeni i privrženi samo jedno drugom to može da funkcioniše - navodi izvor i dodaje:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar i Sloba Radanović

- Kija ga sada ucenjuje tim njihovim dogovorom koji nikada nisu javno priznali, a Sloba pokušava na sve načine da se pomiri s njom i bude u dobrim odnosima da bi nastavila da ga štiti.

 Kija ga sada ucenjuje tim dogovorom, koji nikada nisu javno priznali, a Sloba pokušava da se pomiri s njom

U prilog ovim navodima govori pre svega Slobodanova izjava pred ulazak u "Zadrugu", kada je medijima rekao:

- Ona je rekla da za 50.000 evra mogu da uradim šta god hoću u rijalitiju, pa ću se potruditi da donesem 50.000 evra kući. Za prvu nagradu bi mi bukvalno oprostila sve.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Kija Kockar i Sloba Radanović

Takođe, Kristina i Sloba pričali su o famoznom planu "Mekgregor", koji je ukazivao na njihov dogovor da on može sve da radi sve dok je slavan i donosi novac kući.

Tokom njegovog učešća isplivali su brojni dokazi da je Radanović više puta švrljao u braku, te se viđao s devojkama, ali i koleginicama. Između ostalog, Nadežda Biljić priznala je da je Sloba želeo nešto više s njom, a kasnije su objavljeni i navodi da postoji snimak njihovog seksa.

Tek pet meseci od ulaska u rijaliti Kristina je priznala da i dalje voli supruga i od tog trenutka Radanović se udaljio od Lune, s kojom je prevario suprugu samo sedam dana od ulaska u šou. Od tada su razgovarali o svom braku, o deci i zajedničkoj budućnosti, a svi planovi sa Lunom pali su u vodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
lady golden

05.06.2018 16:41

Sad je jasno zasto je Kija, ono vece pred gostovanje u Amidzi shou, govorila besno da ce sve otkriti u toj emisiji. Zato je Sloba trckarao celo vece za njom zapitkujuci oprezno sta ce to da otkrije, A onda je otisao sa njom iza Skode, i verovatno iz straha da ce mu ona urusiti karijeru kad prizna da su svingeri, slagao je da je voli, da ce se pomiriti i sve ostalo, kako bi ona bila umirena i precutala svekod Ognjena..Kad je prosla opasnost tj. kaa se zavrsila emisija on je tad bio siguran da je sve proslo pa je otrcao kod Lune.

Odgovori 10 22
Zora

05.06.2018 18:05

@lady golden - Ako u tvom razmisljanju i ima istine, onda bi to znacilo da se to tice Slobodana, a ne Kristine. Sto bi mu onda ona pretila, ako je i sama upletena u pricu? Onda bi naudila i samoj sebi, zar ne? Malo nelogicna teorija.

Odgovori 22 4
Nickname

05.06.2018 16:44

Oboje su pokazali toliko ljubomore za ovih nekoliko meseci, da je prica o njima, kao svingerima, smesna!

Odgovori 50 8
Branko

05.06.2018 20:14

@Nickname - Sve je ovo izmisljeno i bez dokaza.

Odgovori 34 4