(VIDEO) EVO ŠTA JE LUNA ZAMERILA ANABELI!

Autor: pink.rs

Zadruga

06.06.2018

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjih nekoliko dana Luna Đogani pokušava da ostvari dobre odnose sa svojim cimerima, pa je tako danas nekoliko sati razovarala sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, Filipom Đukićem i Milanom Miloševićem dok joj je Andrijana Radonjić pravila frizuru.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zadrugari

Mlada modna blogerka se ovoga puta, podstaknuta Đeksonovim komentarom, prisetila svojih roditelja Gagija Đoganija i Anabele Atijas, pa je otkrila i šta konkretno zamera majci.

- Ti si građena kao ja, imaš široka ramena, mršava si - rekao je u šali Nemanja.

- Meni je tata rekao "Imaš ramena na majku, zbog toga sam se zaljubio u nju". Ja nikad nisam čula od muškarca da prvo gleda ramena kad upozna devojku - konstatovala je Luna kroz osmeh.

RepublikaFoto: Promo foto
Anabela Atijas i Gagi Đogani

Ovaj njen komentar je nasmejao zadrugare, pa su se svi složili da bi bilo veoma interesantno da im se Gagi pridružio u Beloj kući kao redovni takmičar.

- Kako Gagi nije došao, bilo bi skroz drugačije - rekao je Đekson.

- Znaš koliko mi je žao. Misliš da su ga zvali da uđe? Ali, da, fora je da sama ovde budem - navela je Luna.

U nastavku ovog interesantnog razgovora Milan je spomenuo i njenu majku Anabelu, koja je, kako kaže, svoj život trenutno posvetila rijalitiju u kom njena ćerka boravi, zbog čega vodi svakodnevne borbe sa svima koji ne podržavaju Lunu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zadrugari

- Ona napolju ima svoj rijaliti, svakog dana joj je neko drugi na tapetu. Ozbiljno se primila. Razumem je, šta god da je o meni rekla, ja joj ne zameram. Kad izađem, ako bude tad nešto, onda ću reagovati - rekao je Milošević.

- Ona se ponaša kao da je ušla ovde. Mama je na mene toliko slaba, ja sam joj bolna tačka. Nije znala gde me pušta, nije mogla da pretpostavi da ću se zaljubiti u oženjenog muškarca. Mislila je da ću ostati sama ovde - rekla je Luna jasno stavljajući do znanja da smatra kako se Anabela previše upetljala u zadrugarske zavrzlame.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Tikana

06.06.2018 12:03

Mama ti se nevidjeno uzivela..Zali boze samo para koje potrosi na telefonske kartice,onaj jadan Andrej ima da bankrotira do kraja Zadruge!

Mika

06.06.2018 13:46

Novinar Milan zna sta se dogadja napolju a bori se za nagrade. On je u prednosti u odnosu na ostale zadrugare.

Nickname

06.06.2018 13:49

Anabela je Lunu ukanalila do koske. O vaspitanju i obrazovanju ne zelim da govorim, iako devojka ne zna osnovne stvari, cak ni o higijeni licnoj. Toliko je nacija ogorcena na Lunu, i svaki put kad Anabela lupeta po medijima, a pogotovo, po drustvenim mrezama, Luna pada nize! To sto je sa Slobom uradila, na pocetku, bilo bi zaboravljeno, da je tu stalo. Ali je majka savetovala je je to super i celu Srbiju, pokusala, da ubedi da je neiskrena jer to ne opravdava! Uostalom, o tome je sve vec receno mnogo puta. Evo ,sad je nova prica - boji se umrece joj dete u rijalitiju! Aman, zeno ! Ne otvaraj usta i ne koristi internet, ni telefon neko vreme- bolje za Lunu!