(VIDEO) MILAN ODAO ANĐELA: Ispričao Goci ono što ga je on molio da ne pominje!

Autor:

Zadruga

07.06.2018

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon par čašica više Anđelo Ranković je na očigledm mnogih dozivao Kristinu Kiju Kockar!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Milan Milošević i Gordana Džehverović

Svi zadrugari su posle ovoga bili u šoku, a huškalo se o tome da je Ranković u tom stanju verovatno otkrio da prema ovoj zadrugarki gaji simpatije, a koje je vešto prikrivao.

Anđelo je zbog svog pijanstva pao u depresiju, a kada su mu ukućani ispričali kako se u toku noći priklanjao Kiji on nije imao načina da se opravda pred svojom devojkom koja nije želela da bilo šta komentariše.

Milan Milošević je do detalja ispratio celokupnu situaciju, a onda je Gordani Džehverović otkrio šta ga je Ranković zamolio, što mu je bilo mnogo sumnjivo.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Gordana Džehverović

- Teodori nije bilo dobro zbog onoga što je Anđelo uradio. Sloba i on su najveći rivali ovde i sve ide preko Teodorinih leđa. Anđelo je sinoć tražio Kiju, zamolio me da to ne emitujem na radiju, a zašto, pitaj Boga - rekao je Milan.

Šta je još novinar u poverenju ispričao Goci pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sale

07.06.2018 11:44

Novinar Milan odmah prenosi vesti i usput doda da zabiberi, i da bi izazvao svadje u rijalitiju, da bi bilo "uzbudljivo".

Nickname

07.06.2018 21:24

@Sale - Ne cudi se, placen je za to!