(VIDEO) Luna: NISAM BLATILA KIJU!

Autor:

Zadruga

07.06.2018

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć su gledaoci postavljali pitanja zadrugarima, prva na tapeti bila je Luna Đogani!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

"Ako si toliko sigurna u Slobinu ljubav, zašto imaš stalno potrebu da blatiš Kiju?" - glasilo je pitanje koje je dobila blogekra.

- Pa ne znam kada sam je blatila? Ne znam iskreno kada samo poslednji put pričala o njoj. Ne znam kada sam rekla nešto kao... jedino što sam rekla jeste da može da bi mu preko svega prešla! Evo to je poslednje o njoj - govorila je Luna.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

Posle Luninog izlaganja ustala je Miljana Kulić koja je iznela svoje mišljenje, a u toku Miljaninog govora došlo je do nove svađe između Lune i trudnice. Inače poslednjih dana Kulićeva i Đoganijeva ulaze često u svađe. Posle toga svoj stav izneli su Lepi Mića i Kristina Kockar.

- Ja sam čula to, meni je Mića preneo to i pitao što ćutim, rekla sam da me ne zanima to i neka govori šta god hoće. Ja se ne služim tim rečenicama - pričala je Kija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nickname

07.06.2018 12:01

Luna uvek u rasprave uvlaci Kiju, cak i kada to nema nikakve veze sa njom. Ne moze ocima da je vidi, bez obzira sto govori suprotno.

Odgovori 16 1