Slobi pozlilo: Dobio dve najgore injekcije

Autor:

Zadruga

09.06.2018

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon mnogih rasprava sa ženom Kijom Kockar i devojkom Lunom Đogani pevaču Slobi Radanoviću izgleda da je popustilo srce!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

Naime, on je dobio zadatak od drveta da započne igru koju će ostali ukućani nastaviti, a kada im je to saopštio u dnevnoj sobi, te oni počeli da se bune, on je rekao:

- Nije ni meni dobro, preskače mi srce, dobio sam dve najgore injekcije. Ali moramo - rekao je on pred svima.

Podsetimo, ošto je ove nedelje vođa, pevač je poslednji izneo mišljenje o svom ponašanju u prethodnih devet meseci i nikada iskrenije govorio o odnosu sa suprugom Kristinom Kockar i njihovim nesuglasicama:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

- Kajem se što nisam napolju rešio neke stvari, pa bilo da su one išle u boljem ili gorem smeru. Ja sam napolju osoba koja ne pamtim kada sam se svađao i psovao, ovde sam pokazao da i te kako umem sve to, ne bih toliko zamerao ljudima, izazivao sam time i dublje sukob. Ne bih dozvolio da se nerviram kao mentol, kreten, da sebi slomim ruku. Promenio bih to, udario bih otvorenom šakom, a ne pesnicom. Kajem se zbog tih svih uvreda, što sam se ikada unosio u facu, izvinio bih se svima kojima sam rekao ružne reči. Marku što sam ga uhvatio za glavu, i porodicama svih sa kojima sam imao sukobe i svojoj porodici što je morala sve ovo da gleda. Krivo mi je što sam dozvolio da se pogubim u svemu ovome, da dozvolim da mi je jezik brži od pameti. Krivo mi je što nisam više pevao, ja sam napolju druželjubiva osoba koja ima mnogo drugova i prijatelja, non-stop sam pozitivan, duhovit, šaljiv. Ali se ne kajem što sam se zaljubio, što sam sve ovde proživeo, ali krivo mi je što sam povredio Kristinu, iskreno - bio je opširan Radanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ana

10.06.2018 16:08

Slobi je bezbroj puta pozlilo i bez injekcija. Covek je psiho labilan.