Mia: NE MOGU SVOJE DETE DA ZAMISLIM NA LUNINOM MESTU!

Autor: pink.rs

Zadruga

10.06.2018

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Mia Borisavljević tokom trudnoće je aktivno gledala "Zadrugu", a tu naviku nije promenila ni sada kada je na svet došla njena ćerkica Ema!

 

#mamamia

A post shared by Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) on Jun 5, 2018 at 3:36am PDT

- ''Zadrugu'' sam mnogo pratila dok sam bila trudna, imala sam mnogo slobodnog vremena, ali to je zarazno. Sada moram da ispratim do kraja sve. Iznenadim se svaki dan, stalno se dešavaju neke nepredvidive situacije - kaže novopečena mama za naš portal i dodaje da joj je posebnu pažnju privukao ljubavni trougao o kojem bruji region. 

- Što se tiče tog ljubavnog trougla o kojem svi pričaju, ja moram da kaže da ja ne bih bila ni u čijoj koži. Nema tu na čijoj sam strani i koga podržavam, a koga ne. Jednostavno mislim da su te njihove životne priče katastrofa i da tu nikom nije lako i to nije nimalo smešno, ali je svakako gledaocima veoma zanimljivo. Ne bih ja tu bila ni u čijoj koži - rekla je Mia i otkrila kakvo mišljenje ima o Slobi Radanoviću.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

- Sloba je kao ping pong loptica. On da zna bolje, on bi se ponašao bolje, očigledno je da je on neodlučan što se tiče svega u životu. 

Mia je prokomentarisala i svoju koleginicu Anabelu Atijas koja je javno podržala postupke svoje ćerke Lune Đogani i njenu vezu sa oženjenim čovekom u rijalitju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

- Anabela to sve gleda iz drugog ugla i ona razume svoje dete i kako je ona postupila. Moja Ema ima dva meseca i ja uopšte ne mogu svoje dete da zamislim na Luninom mestu. Nemam predstavu kako bi to izgledalo. Moj savet svim ljudima je da ne sude drugim ljudima dok ne dožive i sami neke stvari - zaključuje pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Drago

11.06.2018 19:37

Ne sme direktno da kaze da je protiv Luninog ponasanja svalerke.