GAGI VIŠE NE GLEDA ZADRUGU: Evo i zbog čega!

Autor:

Zadruga

10.06.2018

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao i Luna Đogani i njen otac Gagi je očajan nakon što su prikazani snimci blogerkinog dečka Slobe Radanovića kako se ljubi sa svojom ženom Kristinom Kijom Kockar.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Gagi Đogani

Naime, nakon što je blogerka pala u očaj zbog saznanja da ju je dečko slagao, a zatim se udarala po glavi, poznati muzičar je otkrio da je doneo odluku da više ne gleda rijaliti.

- Nije mi dobro zbog dešavanja u "Zadruzi" i siguran sam da više neću pratiti rijaliti do finala. Znam da je Luna očajna i da joj je loše, ali bliži se kraj i to me teši - kaže Gagi i tvrdi da mu prijatelji non-stop javljaju šta se dešava u rijalitiju.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Luna Đogani

- Stalno me zovu i pričaju mi šta Luna radi, iako ih molim da to ne rade. Ja sam se zarekao da neću više uključivati televizor dok je moja ćerka u rijalitiju. Jednostavno, nemam snage da gledam kako mi dete pati - zaključio je Đogani za beogradske medije.

Podsećamo, nakon što se uverila da je Kristina Kockar govorila istinu kada je tvrdila da se ljubila sa svojim suprugom ispred "bele kuće", Luna je doživela nervni slom i svog dečka Slobu Radanovića optužila da je sa njom isključivo zbog vođenja ljubavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Mika

10.06.2018 16:00

Sto mi Gagija. Onda neka izadje i ceka kod kolima dok se ne zavrsi Zadruga, pa da idemo na superfinale proglasenja pobednika i gubitnika.

Odgovori 16 2
ana

10.06.2018 19:08

@Mika - Sto mi zao Gagija. Smejem se, a plakao bih.

Odgovori 16 0
Nickname

10.06.2018 18:36

Malopre, zove Lunu i Slobu da napuste Zadrugu - znaci, ipak, gleda!

Odgovori 20 0
Marina

10.06.2018 22:34

Najlakse je ugasiti tv ili zatvoriti oci pred problemom.Luna je vasih ruku delo,proizvod vaseg vaspitanja.Sada je to najlakse uraditi i zaliti...a sto je podrzaste u tom ludilu,sto je lazima uzdizete...koga lazete...Vi ste krivi sto vam je dete ovakvo!!!

Odgovori 13 0