(VIDEO) BORA OPLEO PO MACI: Ona je ozbiljno poremećena!

Autor: pink.rs

Zadruga

10.06.2018

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se u rijalitijima ostvarila kao samostalni igrač, Maca Diskrecija je ipak pala na šarm Bore Santane koji je sa njom u najgledanijem rijalitiju želeo isključivo šou program i zabavu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Bora Santana i Zorica Marković

Međutim, niko od njih pa ni sam Bora nije mogao da poveruje u priču da se ona istinski zaljubila u njega, pa je odbijao bilo kakav prisniji kontakt sa njom.

Maca je zbog toga mesecima proganjala ovog zadrugara, nakon čega je on bio prinuđen da se obrati produkciji i Velikom šefu, jer taj pritisak ga je i te kako ometao u takmičenju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maca Diskrecija

Posle izvesnog vremena, spekulisalo se o tome da je Diskrecija utihnula zbog emocija koje gaji prema njemu, a Zorica Marković je u razgovoru sa Santanom otkrila šta joj je ona otvoreno priznala.

- Ja sam videla da ona priča sama sa sobom i pitam je: Maco, zašto ga provociraš? Ti ne osećaš ništa prema njemu. Ona meni kaže: Nažalost, još imam emocije. Kaže, on namerno češka nju kad prođem pored njih - prenela mu je Zorica šta je pričala sa Macom.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Bora Santana i Zorica Marković

- Pa i da sam se zaljubio neku drugu, ja ne bih mogao ništa od nje. Ona mene nikad nije ni zanimala, ja sam se zezao. Ona je bila rođena za to, mislio sam da se sprda za sve. Mislio sam da je ona iskusna rijaliti igračica. Ona je ozbiljno poremećena - tvrdio je Bora.

Šta su takmičari još ispričali jedno drugom pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading