(FOTO) SLOBI SU NEKADA GOVORILI DA MORA DA SMRŠA!

Autor: pink.rs

Zadruga

11.06.2018

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Slobodan Radanović izaziva veliku pažnju domaće javnosti učešćem u rijalitiju "Zadruga". O Slobinom ljubavnom životu spekuliše se mesecima, a emotivna veza koju je otpočeo u rijalitiju sa Lunom Đogani i time javno prevario suprugu Kristinu KIju Kockar naišla je kako na osude, tako i na podršku pojedinaca koji glasaju za ljubav koja se spontano dogodila pred kamerama.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

Sloba je svoju muzičku karijeru počeo da gradi tokom učešća u popularnom muzičkom takmičenju ''Pinkove zvezde'', a tada je izgledao potpuno drugačije!

Naime, pre tri godine, u prvoj sezoni Pinkovih zvezda, Radanović susreo se sa kritikama na račun njegovog fizičkog izgleda. Dok su svi hvalili njegov snažan glas i talenat za muziku, mnogi su ga savetovali da smrša i da svoju liniju dovede u red.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ Pinkove Zvezde
Sloba Radanović

On je dobronamerne savete i poslušao, pa je nakon takmičenja počeo da redovno obilazi teretanu, međutim tokom boravka u Beloj kući opet je dodao kilograme.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ Pinkove Zvezde
Sloba Radanović

Sloba je 2015. godine snimio svoj prvi singl ''Bure baruta'' koji na Jutjubu beleži milionske preglede. Nakon toga nastavlja da objavljuje singlove među kojima su: ''U porocima'', ''Stjuardesa'', dok je poslednji ''Familija'' svetlost dana ugledao za vreme njegovog boravka u ''Zadruzi'', a i njegova supruga Kija našla se u spotu za ovu pesmu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Drago

11.06.2018 19:26

I danas mu govore da treba da smrsa.