LUNA VIDELA KIJINE SUZE ZA VREME NJENOG I SLOBINOG NASTUPA, pa pobesnela!

Autor:

Zadruga

12.06.2018

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protekle noći, Sloba Radanović i Luna Đogani odneli su pobedu od strane glasova publike na četvrtoj po redu "Zadrugoviziji" dok su Kristina Kockar i Ana Korać dobile najveću podršku od strane novinarskog ali i stručnog žirija, kao i od pratilaca na društvenoj mreži "Fejsbuk".

Foto: printscreen/youtube.com
Zadrugari gledaju nastupe sa Zadrugovizije

Nakon okončanja ovog spektakla, zadrugarima su pušteni nastupi a oni su sa oduševljenjem odgledali sve.

- Matora, ti si najženstvenija žena u kući po pokretima - rekao je Sloba dok je gledao nastup Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore.

Učesnici su pohvalili izvedbu Sare Reljić kao i Nadežde Biljić koje su zasijale u punom svetlu prethodne noći.

Foto: printscreen/youtube.com
Zadrugari

Radanović je pohvalio i svoju suprugu, a nije krio ni oduševljenje njenim ukrasima i trilerima koje je pokazala u pesmi "Dobrodošao u klub".

Luna je sa velikim uzbuđenjem čekala da na ekranu ugleda nju i Slobu, ali se iznenadila kada je videla da je Kija, za vreme njihovog izvođenja, plakala u bekstejdžu.

- Ne sviđa mi se uopšte, niti su snimali, niti šta. Ok, plače i šta - rekla je Luna iznervirano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Marina

12.06.2018 09:38

Evo zasto je narod ne podnosi!!!!Ovo je najvisi stepen samozivosti koji moze da ispolji jedna osoba.Bezosecajnost,ljubomora,zavist....kako li ce ziveti sa tim????

Odgovori 26 1
Nickname

12.06.2018 11:38

@Marina - U takvom okruzenju je odrasla i naucena je da je to ok - samo neka je iskreno !?!?! ( Ili su mene roditelji pogresno naucili ?)

Odgovori 12 0
ljubće

12.06.2018 10:58

Marina, narod je ne podnosi ali produkciji i velikom šefu to još nije jasno pa je opet kao pobedila sa glasovima gledaoca kao i prije. Misle da smo gledaoci budale pa neznamo da se jedino sa tim glasovima može da pobedi jer su namešteni. Jedino te glasove mogu da nameste. Što nikada nije pobedila glasovima novinara žirija i društvenim glasanjem jer to može svako ko koristi društvene veze da proveri. Produkcijo i veliki šef ostavite se toga to više nije rialiti nego prevara. U Sloveniji vam više ne verujemo i znamo več sad da če Đogani da pobedi ili dobiti neku od nagrada jer je ona kad je ušla to nagovestila, jer je Anabela glavna u Pinku. Šteta za tako dobar projekat a uništi ga jedna Đogani. Lepi pozdrav iz Slovenije za sve poštene ljude.

Odgovori 14 0