OSTVARENJE SNA: SPECIJALNA NAGRADA ZA KIJU, SLOBU I NADEŽDU!

Autor:

Zadruga

12.06.2018

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodna noć protekla je u znaku "Zadrugovizije 4". Trostruku pobedu odnele su Kristina Kockar i Ana Korać a publika je sms glasovima odabrala Slobu Radanovića i Lunu Đogani kao njihove pobednike.

Foto: printscreen/youtube.com
Zadruga

Nakon prebrojavanja glasova iz sve četiri kategorija, usledila je posebna nagrada, koju je obezbedila televizija Pink.

- Pošto ste bili fantastični večeras, produkcija je odlučila da pokloni pesme Slobi, Nadeždi i Kiji. Pesme će vas čekati kada se Zadruga završi i kada izađete napolje. Uživajte, radujte se - saopštio je Ognjen Amidžić.

Zadrugari u bekstejdžu su vrištali od sreće, a ova nagrada će njima troma zasigurno biti od izuzetnog značaja kada napuste Zadrugu, jer će im to biti prvo predstavljanje publici van rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
blučanka

12.06.2018 10:31

Eto ostvarila joj se želja da bude PPP - pošto poto poznata. Ali pored glasčina Slobe, Nadežde, Sare... Doduše, sada se pjesme ne slušaju, nego gledaju

Odgovori 4 11
Nickname

12.06.2018 11:42

Kristina je bila poznata u pevackim krugovima i pre Slobe i tako je i doslo do prijavljivanja za takmicenje! Cemu takvi komentari? Pa, Kija i nije imala, niti ima pretenzije da bude pevacica!