NADEŽDA PRESKOČILA OGRADU I POBEGLA IZ ZADRUGE!

Autor:

Zadruga

13.06.2018

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najburnijih noći je iza učesnika najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga". Pored mnogih svađa i okrđšaja dogodila se i jedna potpuno neočekivana situacija.

Foto: printscreen/youtube.com
Nadežda

Nadežda Biljić je svojevoljno napustila luksuzno imanje nadomak Beograda tako što je preskočila ogradu u ekonomskom delu dvorišta. Pevačicu nisu uspeli da smire cimeri a nije reagovala ni na mnogobrojna upozorenja obezbeđenja.

Nju je pogodilo nervno rastrojstvo Lune Đogani koja je fizički nasrnula na svog bivšeg, oženjenog, dečka Slobu Radanovića. Nakon ovoga, Biljićeva se posvađala sa Borom Santanom, koji je Nadeždu izbacio iz takta spominjanjem njenog verenika, Mikija Đuričića.

- Pusti mi nogu! Zato što sam po*izdela i pun mi je ku*ac više Lune Đogani! Pusti mi nogu! Praviš mi problem da mi se cela kuća smeje, i ovako mi se smeje. Je*eni Bora Santana koji ne podnosi Mikija, mene pod*ebava - vikala je Nadežda dok je pokušavala da preskoči ogradu.

Foto: printscreen/youtube.com
Nadežda želi da napusti Zadrugu

Obezbeđenje je na sve načine pokušavalo da je odgovori od ove namere, a i Milan Milošević je odmah došao kako bi je urazumio.

- Nadežda, Milan je, hajde smiri se - ponavljao je Milošević.

- Ljudi pustite mi noge! Pustite mi je*ene noge! Boli me ku*ac! Neću da se maknem odavde dok mi ne pustiš nogu - bila je uporna Nadežda.

Foto: printscreen/youtube.com
Nadežda preskače ogradu

Drama se ubrzo okončala, a Biljićeva se našla sa druge strane ograde. Ona je svojevoljno napustila rijaliti i zbog toga se čeka odluka Velikog šefa.

Sada se čeka pismo Velikog šefa kojim će svi biti obavešteni o konačnom ishodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading