KIJA UPOREDILA ANDRIJU I SLOBU

Autor: pink.rs

Zadruga

14.06.2018

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se bliži kraj najgledanijeg rijalitija u regionu "Zadruga" sve više se polemiše o razvodu bračnog para Kristine Kockar i Slobodana Radanovića, budući da su oboje javno rekli da će se okončati svoj brak nakon završetka ovog zabavnog programa.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/andrijalazovicBU2
Za koga se odlučuje?

Da podsetimo, Kija je pred milionskim auditorijumom priznala da još uvek voli svog zakonitog supruga, uprkos činjenici što je obnovila vezu sa Andrijom Lazovićem, a sada je priznala da je napravila grešku što nije sačekala da se sve razjasni. 

- Bilo mi je lepo pored Andrije. Bila je najveća greška Andrije i mene što nismo sačekali da se sve završi, pa onda da smo počeli. Meni je bilo zaista lepo sa Andrijom, pomoglo mi je, ali sa druge strane, Slobodan je moj muž. Papir nije verodostojan, ali u ovoj priči je samo razmišljanje da sa tom osobom budeš za ceo život, ja sam tako razmišljala, ali se to neće desiti. Ja ću uvek biti tu za njega. Namerno ću ispasti čovek prema njemu, a on jadan - rekla je Kija.  

Da li će se zaista Kristina i Sloba razvesti nakon rijalitija posle svega što se desilo između njih u Beloj kući i kako će je Andrija dočekati nakon izlaska, ostaje da saznamo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jelena

14.06.2018 12:57

Jelena posle izlaska putuje za Tokio. Ode Kija do Tokija.

Nickname

14.06.2018 13:20

Da Kija kalkulise, kao sto to Sloba cini, izabrala bi Andriju! Covek je smeker, izgleda bolje od Slobe, uspesan i situiran, kaze da imaju mnogo zajednickog u pogledu na zivot, privlace se! Zato i mislim da ona i dalje voli Slobu, cim sve dovodi u pitanje, bez racunice.