(VIDEO) Nasmejaćete se do suza: MILJANA ZAPROSILA SLOBU!

Autor: pink.rs

Zadruga

14.06.2018

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je tokom prethodne večeri priznala da podržava ljubav i brak Kristine Kockar i Slobodana Radanovića, kao i to da polaže sve nade da će se njih dvoje pomiriti nakon rijalitija.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić

Ali ukoliko njihov brak ne opstane Kulićeva je imala jedan predlog za pevača. Naime, ona je Slobi poručila da joj se obrati ukoliko sa Kijom nešto krene po zlu, da će mu ona pružiti ljubav i roditi dete. 

- Ja se uzdam u Kiju i Slobu, u slučaju da to ne ide zbog promene posla, Slobo javi mi se kad poželiš drugi put da se ženiš. Ne želim da stajem, prepreka je, brak je institucija, ja ne želim da budem druga. Ja želim da probaju još jednom u slučaju da ne ide, da ne uspe ni posao da ih spoji. Znaš onu pesmu " Javi mi se kad poželiš, drugi put da se ženiš", tako da Slobo... daj Bože da bude sve u redu. Imamo i dete, još jedno da imamo i to je to. Mića će im biti kum, a Kija kuma - poručila je Miljana Slobi. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

Dok je Miljana ovo pričala, Sloba je pomno slušao i smeškao se, dok je Kija vrtela kosu.

Poznato je da Miljana voli da zbija šale, a da li je i ovo jedna od onih kojim je želela da zabavi svoje cimere, ostaje da saznamo.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

Ukućani su se nasmejali Miljaninom izlaganju, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Djordje

14.06.2018 13:16

Miljana je vrlo iskusan rijaliti igrac ali je i zabavna. Sali se na svoj i na tudj racun.